Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.05.2006, 18:07   #1
Shaggy
Guest

Domyślnie Domy z serii "Dies Maialis" [BRAK ZDJĘĆ]

Chciałeś obejrzeć? Już nie obejrzysz...

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:37

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.05.2006, 10:45   #2
Doris
Guest

Domyślnie

Nic nadzwyczajnego, bryła prosta, a w środku tak zimno... Może przez tą biel, nie gustuje w takich kolorach, wolę raczej tonację zielonego; żywego niebieskiego; ginącego, jaśniutkiego brązu i czerwieni. Łazienka jest paskudna, może przez tą tapetkę...Chciałabym jeszcze zobaczyc ogród w zbliżeniu, a całość jest nawet, nawet... na razie 7/10 bo domek jest ładny, choc nie moje klimaciki ...

stare 06.05.2006, 11:03   #3
NaNiKo

Reputacja: 10
Domyślnie

Hehe. Widzę, że sobie poradziłeś... Domek? Jak domek. Średnio mi się podoba. Zupełnie nie podoba mi się łazienka, łóżko w sypialni rodziców. Bajorko też takie sobie. Kącik do grila i jadalnia też nie przypadły mi do gustu. Daję 4/10
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline  
stare 06.05.2006, 11:28   #4
misiek:)
Guest

Domyślnie

Trochę zła jakość zdjęć :con: . Na zewnątrz nie widać za dobrze, ale w środku jest ładnie. Podoba mi się. Masz 8/10.

stare 06.05.2006, 12:48   #5
Shaggy
Guest

Domyślnie

Ja wolę raczej biel niż ciemniejsze kolory. Może to przez to że rodzice nauczyli mnie ubierać się na biało... Naprawdę całą garderobę mam białą

Co do głosó dziękuję wam za dobre i złe. Obiecuję że następny domek będzie inny. Bardziej kolorowy. O matko chyba mnie wena naszła

stare 06.05.2006, 12:53   #6
Kash
Guest

Domyślnie

Nie no, kompletna wpadka.
Nie mój styl, co prawda moje kolory, ale w jakimś takim dziwnym połączeniu. Bryłka do kitu.
Chrzan.

stare 06.05.2006, 13:11   #7
Shaggy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kash
Nie no, kompletna wpadka.
Nie mój styl, co prawda moje kolory, ale w jakimś takim dziwnym połączeniu. Bryłka do kitu.
Chrzan.
Ale jesteś miła...

stare 06.05.2006, 15:08   #8
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Ale jesteś miła...
Kash po prostu wyraziła swoje zdanie. Powinieneś sie liczyć z konsekwencjami pokazania domku na forum. Jednym może sie podobać innym nie.
Co do domku..zła jakość zdjęć i to samo w sobie odrzuca. Nie ma zdjęcia za dnia, ale widzę, że ogród nie jest zbyt piękny.
W środku chyba nie za bardzo umiałeś sie zdecydować w jakim stylu ma byc domek. Są elementy nowoczesne, zaraz potem bardziej tradycyjne. Osobiście wolę jak domek cały jest w takim samym stylu. A w ostateczności jeśli nie jest to niech całosc powinna jakos razem wyglądać xD Miejscami jest troszkę zbyt pusto, a znów gdzie indziej za bardzo napchane. Największym niewypałem jest chyba kuchnia i kolorowe kafelki w łazience. Również niepotrzebnie (według mnie) postawiłeś rzeźbę w pokoju rodziców.
Ogólnie raczej średnio mi się podoba.

stare 06.05.2006, 20:36   #9
Tigra
Guest

Domyślnie Hmm...

Mnie się nie podoba.
Pozdrawiam.
Tigra

stare 06.05.2006, 21:15   #10
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Ładne, ładne tylko zdjęcia zamazane 9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania