![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nic nadzwyczajnego, bryła prosta, a w środku tak zimno... Może przez tą biel, nie gustuje w takich kolorach, wolę raczej tonację zielonego; żywego niebieskiego; ginącego, jaśniutkiego brązu i czerwieni. Łazienka jest paskudna, może przez tą tapetkę...Chciałabym jeszcze zobaczyc ogród w zbliżeniu, a całość jest nawet, nawet... na razie 7/10 bo domek jest ładny, choc nie moje klimaciki ...
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hehe. Widzę, że sobie poradziłeś... Domek? Jak domek. Średnio mi się podoba. Zupełnie nie podoba mi się łazienka, łóżko w sypialni rodziców. Bajorko też takie sobie. Kącik do grila i jadalnia też nie przypadły mi do gustu. Daję 4/10
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Trochę zła jakość zdjęć :con: . Na zewnątrz nie widać za dobrze, ale w środku jest ładnie. Podoba mi się. Masz 8/10.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja wolę raczej biel niż ciemniejsze kolory. Może to przez to że rodzice nauczyli mnie ubierać się na biało... Naprawdę całą garderobę mam białą
![]() Co do głosó dziękuję wam za dobre i złe. Obiecuję że następny domek będzie inny. Bardziej kolorowy. O matko chyba mnie wena naszła ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie no, kompletna wpadka.
Nie mój styl, co prawda moje kolory, ale w jakimś takim dziwnym połączeniu. Bryłka do kitu. Chrzan. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do domku..zła jakość zdjęć i to samo w sobie odrzuca. Nie ma zdjęcia za dnia, ale widzę, że ogród nie jest zbyt piękny. W środku chyba nie za bardzo umiałeś sie zdecydować w jakim stylu ma byc domek. Są elementy nowoczesne, zaraz potem bardziej tradycyjne. Osobiście wolę jak domek cały jest w takim samym stylu. A w ostateczności jeśli nie jest to niech całosc powinna jakos razem wyglądać xD Miejscami jest troszkę zbyt pusto, a znów gdzie indziej za bardzo napchane. Największym niewypałem jest chyba kuchnia i kolorowe kafelki w łazience. Również niepotrzebnie (według mnie) postawiłeś rzeźbę w pokoju rodziców. Ogólnie raczej średnio mi się podoba. |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie się nie podoba.
Pozdrawiam. Tigra |
![]() |
#10 |
Guest
|