![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bryła- nie pasuje mi do wnętrza
![]() ![]() Wnętrze- Tam już lepiej niż z przodu. - daje za łazienke ,która jest zbyt wąska oraz nie zauważałam dekoracji..Podobam i się tarasik - prosty i uroczy. + za salon oraz sypialnie '2'. pozdrawiam Kaffi. |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajny domeczek. Z zewnątrz prezentuje sie bardzo dobrze, a w srodku jeszcze lepiej. Ocenka 10/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Domek jest prosty ale bardzo mi sie podoba i to chyba ta prostota tak mnie urzekla
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła rzeczywiście prosta i nie najpiękniejsza ale środek jest nawet ładny.Fajne meble i wnętrza.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim oceniającym. Mam wrażenie, że domek się podobał i bardzo mnie to cieszy. Bryła rzeczywiście jest prosta, ale lubię taki, a urozmaicone mi po prostu nie wychodzą. :*
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Fajny dom. Wnętrze nieco lepsze od bryły. Ładnie dobrane, nowoczesne meble i do tego dużo mojego, ulubionego kolorku jakim jest zielony
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
do,ek z zewnatrz wyglada bardzo przytulnie.....
w wewnatrz dominuja dwa koory scian zielen i srebro..... co mi sie w ogole nie podoba.... meble masz tez w dwoch kolorach - jasne drewno i ciemne, a mozna by dodac cos kutego czy cokolwiek tyle ze innego.... nic nadzwyczajnego... 4+/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|