![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
powiedz swoim rodzicom że pożyczyłaśkiedyśsimy a on ci nie oddał i ja nie chcesz iść to niech twoi rodzice zadwonią albo idą do jego rodziców albo ty idź
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
I oto tutaj mamy jawny przypadek złodziejstwa!Moim zdaniem on się połasił na twoje simsy.Orginalne,wiesz można zaszpanować.Jak już je sobie zainstalował i pograł,to pomyślał,że są takie super i że ich wcale(przynajmniej na razie) nie musi oddawać.Pomyślał,że jak ci nie będzie o nich przypominał to zapomnisz z biegiem czasu o swojej grze.A ty na całe szczęście nie zapomniałaś i zaczęłaś że tak powiem walczyć o swoje.No i oczywiście są inne możliwości,że on np.zepsuł grę,sam komuś pożyczył i ten ktoś mu nie oddał i wiele wiele innych,ale to są tylko moje domysły.
Powinnaś za to złożyć mu wizytę,jak było pisane.Jeśli nie poskutkuje pogadać z jego rodzicami,a jeśli i to nie zadziała,bo jego rodzice będą to mieli gdzieś,że ich syn to (rzecz biorąc,jeśli nie chce odda) przestępca to niech twoi rodzice z jego porozmawiają! WALCZ O SWOJE!!!!Heheh,no i na przyszłość pożyczaj swoje rzeczy osobom zaufanym. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Będę go tak długo męczyć aż w końcu odda moją własność
Kupiłam sobie dodatek własny biznes, ale niestety nie moge go uruchomić dopóki nie będe mieć podstawowej wersji gry. Moja koleżanka na Simsy tylko, że pirackie i mam takie pytanie czy jeśli zainstalowałabym sobie Simsy pirackie, a potem oryginalny dodatek własny biznes to gra będzie działać ?? Wiem, że tutaj nie rozmawia się o piratach, ale jesli ktoś wie to niech napisze. Dopóki nie odzyskam gry chyba nie mam innego wyjścia |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
tak będzie działało
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Chyba będę musiała znowu zainwestować w podstawową wersje gry ;( Ostatnio edytowane przez InMyDreams : 15.06.2006 - 17:06 |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi kolega zabrał instrukcję i nie mogę grać bo nie mam kodu...Extra!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Tak, tak... Powinnaś zdobyć jego adres i do niego pujść, jeżeli to w dalszym ciągu nie zadziała, poinformuj rodziców jaka jest sytuacja: gra za 130 zł jest już od kilku dobrych miesięcy u twojego kolegi, bo nie raczył Ci jej oddać, a teraz nie odpowiada na towje wiadomości. Jeżeli tak zrobisz, a on zacznie cię wyzywać od kabli, idiotek i nie wiadomo czego jeszcze to ty odpowiedz mu krótko: Miarka się przebrała. Ale myślę, że twoi rodzicę po prostu zadzwonią do jego rodziców i przeprowadzą kulturalną romowę. No cóż, to chyba tyle z mojej strony.
Pozdr, Ice. |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Właściwie o to chodzi, że grę oddał, ale był zdziwiony gdy kazałam mu oddać instrukcję... Wiem gdzie mieszka. Najwyżej pójdę do niego i nigdy mu nic już nie pożyczę...
PS.Muszę teraz czekać bo kodu nie mam i aż mnie nerwa bierze...wrrr... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Odzyskałam gre, dobrze jest mieć dwóch starszych braci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |