|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Prześliczne! 10/10 & Koniecznie daj mi do ściągnięcia, bo jak nie dasz to się potne na kawałeczki, mogę ^^'?
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ale fajny domek 10/10
p.s z kad sciagłąs takie fajne meble?? |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom nazywa się bodajże "Europejska Kamienica" i dochodzi w Nocnym Życiu.
Meble są z Peggy Sims z działu Donation . Jak już napsiałam nie widzę za bardzo sensu pakowania, chyba że ktoś chce bez mebli, bo musiałabym je skasować bo są z donation :/
#15 |
Guest
|
![]()
GIT
Ładny. 9/10. |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Łaaaade. Takie zieeeelone. Takie podniecające.
Vavill chce królisia... 8,5/10 *_* |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troche razi mnie w oczy kuchnia ale ogólnie jest ok ^^ 9/10
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom jest nowoczesny i to mi się podoba...
Salonik jest piękny też nowoczesny dobrane meble może trochę za dużo zielonego ,ale na szczęście jest dopasowany z innymi kolorami.... Kuchnia nowoczesna z stylem no i to co mnie martwi ....Zielony!Zielony!..... Styl sypialni połączony jest ze stylem i elegancją(oczywiście dominuję tam kolor zielony..........Ale jest śliczna.... Sypialnia Nicole jest przecudna dokładnie dla dziewczynki mnóstwo kolorów,lalek i misiów........ Typ łazienki przechodzi już do normalności ,ale podoba mi się ta lampa dodaje uroku(tej łazience) Weranda jest stylowa zaopatrzona w odpowiednią ilość przedmiotów .... Ogrodu chyba całego nie pokazałaś ,ale już widać ,że dobrze zestawiłaś kolory i miejsce (np.jakieś rośliny)....Ogólna ocenka to 9/10 Sory ,ale za dużo zielonego może lubisz ,ale bez przesady.....Czekam na dalsze projekty domów w twoim wykonaniu widać ,że masz talent....Życzę powodzenia....Mam nadzieję ,że ocena wyda ci się dość pozytywna ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Daj chocby sam domek do sciagniecia!PLISSSSSSSSSSSS.
Bardzo podoba mi się bryła! ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|