![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Domek jest dosyć ładny, lecz bryła mi się nie podoba. Wnętrza są boskie. Te leżaki w garażu niepotrzebnie postawiłaś. 7/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mi też ten domek się bardzo bardzo bardzo podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.Skąd wziąść takie rzeczy i tapety co masz w pokoju dla dziecka (niebieski pokój)? 2. I czy udostępniłabyś ten domek na rapidshare.de czy coś w tym stylu, byłbym bardzo wdzięczny ![]() Z góry pozdrawiam i jeszcze raz powtarzam, że domek masz śliiczny ![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
super domek śliczny 10/10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Generalnie mi sie nie podoba. Widać że dach zrobiony automatycznie, przez to strasznie sie... "pogiął", ogólna ciasnota, tylko jedna łazienka (ciasna), źle dobrane kolory np. w sypialni (ta szafka do niczego nie pasuje), wlaściwie brak ogrodu (też za nimi nie przepadam, ale te drzewa stoja tak jakos... nie równomiernie), schody "w powietrzu" (te do budy z siłownią i leżakami)... po za tym, czy jest tu coś NIE z internetu? Bo ja nie zauwarzyłem... no i jeszcze fakt ze z zewnątrz dom wyglada na surowy i zimny, a w środku jest pstrokato i różnorodnie...
Jedyne co bardzo mi sie podoba to taras na garażu, niektóre meble i pokoik dzieciaka. Ogólna ocena: 4/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny.Troszke bryla nie pasuje do wnetrza ale ogolnie jest ok.
Fajnie pomyslana jadalnia ztymi wiszacymi krzeslami i okna przy jadalni sa swietne skad je masz?Takie przezroczyste z motywami roslinnymi? |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
a czy mogłabyś ten domek dać do ściągnięcia??
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Naprawde ładny
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|