![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Edit: Jeszcze Wam wkleję informacje z innych źrodeł (mogą się powtarzać): Duchy mogą robić dużo rzeczy jeżeli zaniedbujesz czynności od których umarli np. gdy sim który umarł z głodu będzie wściekły gdy zabraknie jedzenia z lodówki!!! A one mogą robić to: -włączać urządzenia elektryczne -lewitować krzesła nawet gdy simy na nich siedzą -sprawiać że kwiaty więdną i umierają -zbić lampę -lewitować przedmioty -sprawić że głowa pluszowego misia zacznie wirować -wystraszyć sima -(i najstraszniejsze) zabić sima Jeszcze raz o kolorach z innych źródeł. Kolor ich zależny jest od (śmierć może wpływać na zachowanie tego ducha) : -starość - gdy sim się zestarzeje i umrze (biały duch) -porażenie - gdy ma małą technikę i podczas naprawiania go porazi 3 lub więcej razy prąd ( duch żółty sypią się z niego iskry i czasami razi się prądem) -spalenie gdy ogień wejdzie na pole w którym stoi sim(duch czerwony dymi z niego) -utonięcie - gdy utonie (duch niebieski w jego okolicy jest pełno wody którą radzę szybko wytrzeć bo po paru godzinach znika i w tym miejscu ciągle pojawiają się wstrętne chwasty) -głód- gdy sim będzie miał poziom głodu poniżej -100 umiera (duch przezroczysty wynosi jedzenie z lodówki) -choroba- jeżeli nie zostanie wyleczony z choroby w ciągu 3 dni (duch zielony) -muchy- gdy w pomieszczeniu jest bajzel a sim wejdzie na talerz(duch fioletowy) -strach- ze strachu np. przed duchem (duch różowy) -satelita - od gapienia się w chmury lub gwiazdy bez teleskopu (pomarańczowy duch satelitę możecie sprzedać!) To co teraz wstawiłam można też znaleźć na stronie (nie takie samo, ale podobne): http://www.gamestar.pl/archiwum/artykul.asp?id=49053 Ostatnio edytowane przez Justa95 : 09.01.2007 - 14:43 |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A jaki kolor ma duch który umarł poprzez zjedzenie przez kroworoślinę czy jak jej tam
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
a po co są w ogole te duchy??zawsze muszą być??
![]() tyle,ze jak ma sie jednego w domu..to trzeba innego dorobic,zeby zadzwonil gdzies czy jak?:/ cholera glupie te duchy po co one są ;/bo sie do gry zniechęce..w zwierzakach 2 tez tak jest niestety nie??;/ |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Usuń sobie nagrobki albo przenieś je do wyposażenia sima, to nie będziesz miała duchów. Zmarłego można wskrzesić za pomocą Wskrzeszeniomatu - nagrody za osiągnięcie szczytu kariery okultystycznej. Trzeba mieć, jeśli dobrze pamiętam, dodatek Na Studiach.
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
U mnie w simsach 1 jak przez całe dni opłakiwałam groby to w nocy zamiast duchów wychodzili mi ludzie mieszkający(żyjący) w tym kraju .
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja nigdy nie patrzylam jaki duch ma kolor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
jak sim może utonąć?
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To bardzo łatwe
![]() -Wchodzisz simem do wody -Kasujesz drabinki -Zostawiasz go w tej wodzie aż utonie I to wszystko ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
A sim tonie, gdy energia spadnie mu do minimum ^^.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|