![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie, mam dziwne pytanie... bo jak moi Simowie umarli to pozostały po nich groby - ale nie zwyczajne szare. Te groby są złote!! Są złote a w środku białe i narysowane mają aspiracje życiową Sima który umarł. Ale kiedy drugi Sim umarł - rodzina zmarłego to był szary grób. Ale jest jeszcze coś innego bardziej dziwnego. W nocy co prawda nie ma duchów ale są dziwne odgłosy typu: szczękania łańcucha, sapania, tupania, szczęku jakiegoś metalu, wycia wilka, szurania i taki odgłos jaki wydaje śmierć!!! O co w tym wszystkim chodzi?! Powiedzcie mi bo sama zaczynam się bać.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Takie jasne groby ze złota apiracją pojawiają sie gdy sim ktory umarl mial platynowy poziom aspiracji, wtedy pojawia sie taki oto wyjatkowy nagrobek. Natomist jesli chodzi o te dzwieki to normalne jesli masz nagrobek na twojej parceli po prostu nadchodzi godzina duchów, ja kasuje nagrobek albo chowa do tego plecaka
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czasem się pojawiają czasem nie, u mnie np. W rodzinie Marzyciel żona dariusza nigdy nie przyszła jako duch. Wydaje mi się, ze jeśli regularnie opłakujesz zmarłego sima to duch nie przyjdzie i nie bedzie straszyć, albo snuje się gdzies po okolicy a w domu się nie pojawia
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
- duch jest biały umarł ze starości
- duch jest żółty i sypią się z niego iskry poraził go prąd - duch jest czerwony jeśli wszedł na pole ognia i został spalony - duch jest niebieski i pojawiają się za nim kałuże ponieważ utopił się - duch jest przeźroczysty gdy umrze śmiercią głodową - duch jest zielony zabiła go choroba która nie była leczona przez 3 dni - duch jest fioletowy zabił go rój much* - duch jest różowy jeśli za życia przestraszy go np... duch - duch jest pomarańczowy gdy zmiażdży go satelita** *Jak się ma potworny syf w domu to wszystko się może zdarzyć... **Sima miażdży satelita gdy patrzy się za dużo w niebo w dzień ale jest jedno pożyteczne z takiej śmierci... satelitę można sprzedać i dostać za nią pieniądze !! (a dokładnie 1999 simoleonów) |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też mam jakieś dziwne odgłosy, ale bez duchów. Oczywiście u mnie w grze dzieje się tak w Dziwnowie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Hihi.... ale nie miałam nigdy kolorowych duchów
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |