![]() |
#11 | ||
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
No, nie wspominając już o tym, że trzeba mieć oryginalną grę i dodatki.
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
to ja instaluje teraz Na Studiaach daje anuluj i nic odinstalowywuje sie NS
co mam zrobic PS gdzie jest ten sims2_update.exe ?? -------------- edit slepy jestem ;p Ostatnio edytowane przez Rider41 : 10.04.2007 - 10:01 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Tutaj nie gadamy o piratach... no bo gra pożyczona od koleżanki to chyba nie twoja, nie? Myślę że tamat do zamknięcia....
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
jak chce wlaczyc i zainstalowac thesims2_update to mi wyskakuje cos takiego kopiowanie "plikow z plyty the sims 2" i mozna dac tylko ok a potem sie nie instaluje tylko sie wylacza co mam zrobic ?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Najpierw instaluje sims2 potem na studiach bo wyszły następne, potem nocne życie, nastempnie dodatek świąteczny, własny biznes, rozrywka rodzinna-akcesoria, szyk i elegancja-akcesoria, zwierzaki, na święta-akcesoria, cztery pory roku i impreza :smirk: tak trzeba instalować starszą część a potem nową czy tak
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
odpiszcie na moje pytanie |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Kolejność instalowania dodatków nie ma najmniejszego znaczenia
![]() Rider, orginał masz? |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
no eee
![]() ------- edit. juz dziala zrobilem reinstalacje the sims 2 i mi dziala te aktualizowanie Ostatnio edytowane przez Rider41 : 10.04.2007 - 13:02 |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
teraz mi to samo wyskakuje tylko ze jak chce zainstalowac NŻ ta glupia aktualizacja
mam juz zainstalowane - The Sims 2 - The Sims 2 Na Studiach i teraz chce to zainstalowac ale nie moge bo ta glupia aktualizacja pomocy !! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|