![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Czerwony krysztal to zaklecie Goraca Stopa
![]() Bardzo ciekawe :lol: P.S. to juz napisze wszystkie Czerwony juz jest Bialy: Lewitacja, Zielony: Duch, Czarny: Ugaszenie, Zolty: Magiczna sztuczka, Niebieski: Uscisk reki (nie pamietam jak to sie dokladnie nazywa), Fioletowy: Teleportacja. |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() P.S. I co to korzeń ploblemu ? bo chyba mi wyrósł. ![]() |
|
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() P.S. I co to korzeń ploblemu ? bo chyba mi wyrósł. ![]() Już Ci mówiłam że kryształy wyrastają gdy się dużo czaruje.A korzeń problemu to takie drzewo małe co wyrasta ale nic nie daje.Najlepiej wejdż w opcje kupowania ,naciśnij na korzeń i zobaczysz pod jaką jest nazwą.Gdy będzie pod nazwą korzeń problemu to to jest właśnie on. P.S.Już mnie boli ręka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
P.S.Już mnie boli ręka ![]() Sorry ale już chyba 2-3 godziny grałam i czałyczas czarowałam i nic!!!!!!!!! Bardzo cię przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
![]() |
#15 | |||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Bardzo cię przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b][/quote] Spróbój robić coraz inne zaklęcia a potem rozejrzyj się po działce lub ściągnij sobie z tej stronki http://sims.kelsha.net/buyable1.html ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś wie jak zdobyć te magiczne składnki dla dziecka?
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Magiczny pył: dziecko musi się bawić zabawkami z takiego różowego pudełka.
Muchomory: dziecko musi siadać na muchomora który rośnie w ogródku a potem muchomory wyrosną w ogródku. Łzy smoka, łuski smoka: kup smoka wyczesuj go i głaskaj a da ci te składniki. Takie tematy jusz były. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
A co to jest ta Fasola i Pelargonie na energie sloneczna i co daja? Nie mam Abry i nie bede mial ale taki jestem ciekaw swiata
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Czy odkryliście jakieś ukryte czary? Ja znam 2:
1. winogrona+winogrona+pot ropuchy->wyciskacz do nektarów=magiczny nektar 2. masło+proszek do pieczenia+pył chochlików->piec=magiczny biszkopt (fajne ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
A w ksiązecce od abry było napisane,że mogą Ci wyrosnąć muchomory magiczne.To chyba jakaś podpucha!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|