Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.06.2007, 19:55   #11
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kalerisha
Sorry że pod postem ale co w zdjęciach takiego kiepskiego?
Wielkość ;]
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.06.2007, 15:05   #12
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kalerisha
Sorry że pod postem ale co w zdjęciach takiego kiepskiego?
Jak to co? Jakość! Są rozmazane, małe, źle rozstawione dymki...A pozatym ten odblaskowy kolor żółty...

Mówisz, że mieszkasz poza Polską, a pisze w twoim profilu: "Polska Poznań"
Coś kręcisz...

A ja uważam, ze FS powinno się oceniać sprawiedliwie... Czasami kogoś pierwsze FS i w dodatku przedstawienie postaci jest naprawdę fajne... a tu do poprawy jest wszystko... i jak mam być szczera, to nie wiem czy coś z tego będzie... za dużo błędów i 1 odcinka jak nie ma tak nie ma...
Ale mimo wszystko życze powodzenia :*
Krytyka czasami boli, ale bardzo pomaga!
Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2007, 20:28   #14
Kalerisha
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
Jak to co? Jakość! Są rozmazane, małe, źle rozstawione dymki...A pozatym ten odblaskowy kolor żółty...

Mówisz, że mieszkasz poza Polską, a pisze w twoim profilu: "Polska Poznań"
Coś kręcisz...

Kasia

Sama coś kręcisz wiesz.
Może mieszkam za granicą ale czywszyscy muszą to wiedzieć w mojim profilu?!
Oazowiczka możesz zamknąć tem temat bo ja zaczne pisac 1 odcinek dobiero 1 września.
Powód : jade gdzieś gdzie nie ma simów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2007, 13:02   #15
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kalerisha
Sama coś kręcisz wiesz.
Może mieszkam za granicą ale czywszyscy muszą to wiedzieć w mojim profilu?!
Oazowiczka możesz zamknąć tem temat bo ja zaczne pisac 1 odcinek dobiero 1 września.
Powód : jade gdzieś gdzie nie ma simów.
Wiedziałam, że tak będzie!
Tylko na tym forum jest już dość podobnych sytuacji... Robi FS, słucha krytyki, a później, gdy FS nie przynosi oglądalności poddaje się... Mimo wszystko, simsy można wziąść ze sobą... i zawsze jest jakiś sposób, aby kontynuować FS. Tylko na to czekałaś...Przykro mi, ale ja nie szanuję takich ludzi jak ty...Trzeba umieć przegrywać! Podnieść się i próbować dalej!!! A jeszcze niedawno zapewaniałaś, że będzie 1 odcinek! Wkurza mnie takie coś...
Lubię ludzi odpowiedzialnych, a nie takich zmiennych jak ty, którzy rzucają słowa na wiatr: "Znudziło mi się, nie będę robić"... Ciekawa jestem, czy gdybyś miała np. Psa, i by ci się znudził, też byś się tak zachowała?!

Żal mi ciebie i tyle...Kłamiesz i szybko się poddajesz...Mogłaś napisać prawdę, że mieszkasz za granicą, przecież to nie wstyd! A nie... po prostu musiałaś się wykręcić... ale co ma piernik do wiatraka?!

Może i dobrze, że to FS zostanie zamknięte... Było beznadziejne, ale miałam nadzieję, że krytyka sprawi, że może będzie fajne... Wątpię... nawet jak by cię wszyscy chwalili to i tak nie pojawił by się 1 odcinek, bo jesteś leniem! Tak samo było z twoim pierwszym FS... Powinnaś być już doświadczona, a tu proszę, jest jeszcze gorzej... Jeśli założysz 3 FS też będzie klapą... bo za szybko się poddajesz i nie wkładasz wysiłku w to co robisz...
Mam jednak nadzieję, że mój post da ci coś do myślenia...

Aha i popracuj nad ortografią... bo u Ciebie leży...A jesteś Polką prawda? I to do czegoś zobowiązuje...A jeśli nie uczysz się polskiego, i mieszkasz w Irlandii to może powinnaś w innym języku pisać FS...?

Pozdrawiam
Kasia

Ostatnio edytowane przez Kasiunia14lat : 22.06.2007 - 13:05 Powód: Dopisek ;D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2007, 16:18   #16
Kalerisha
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
Aha i popracuj nad ortografią... bo u Ciebie leży...A jesteś Polką prawda? I to do czegoś zobowiązuje...A jeśli nie uczysz się polskiego, i mieszkasz w Irlandii to może powinnaś w innym języku pisać FS...?

Pozdrawiam
Kasia

Następne Fs napisze wam po irlandzku i się nie połapiecie xP xP xP xP xP xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2007, 16:25   #17
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kalerisha
Następne Fs napisze wam po irlandzku i się nie połapiecie xP xP xP xP xP xP
Pisz sobie co chcesz, ale niech to jest dopracowane i ma jakiś sens... Włóż w to prace i serce... a nie na "odwal się"...
Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 15:05   #18
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Pamiętnik Ashley - by Kalerisha

Przestańcie !!!Mi tam zdjęcia nie przeszkadzają . A co do kasiuni i innych w ogóle się z nimi nie zgadzam . Kalerisha mieszka w Irlandii i nie uczy sie tam polskiego . Ale zawsze możemy ją poprawić . I moim zdaniem fotostory zaczyna się ciekawie. Czekam na kolejne odcinki

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2007, 20:47   #19
czook
Guest

Domyślnie Odp: Pamiętnik Ashley - by Kalerisha

ona studiuję plastykę, a on modę, więc chyba nie mogą chodzić razem do klasy? o.o
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania