![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mówisz, że mieszkasz poza Polską, a pisze w twoim profilu: "Polska Poznań" Coś kręcisz... A ja uważam, ze FS powinno się oceniać sprawiedliwie... Czasami kogoś pierwsze FS i w dodatku przedstawienie postaci jest naprawdę fajne... a tu do poprawy jest wszystko... i jak mam być szczera, to nie wiem czy coś z tego będzie... za dużo błędów i 1 odcinka jak nie ma tak nie ma... Ale mimo wszystko życze powodzenia :* Krytyka czasami boli, ale bardzo pomaga! ![]() Pozdrawiam Kasia |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj czwartek. Jeżeli nie będzie odcinka zamykam
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sama coś kręcisz wiesz. Może mieszkam za granicą ale czywszyscy muszą to wiedzieć w mojim profilu?! Oazowiczka możesz zamknąć tem temat bo ja zaczne pisac 1 odcinek dobiero 1 września. Powód : jade gdzieś gdzie nie ma simów. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tylko na tym forum jest już dość podobnych sytuacji... Robi FS, słucha krytyki, a później, gdy FS nie przynosi oglądalności poddaje się... Mimo wszystko, simsy można wziąść ze sobą... i zawsze jest jakiś sposób, aby kontynuować FS. Tylko na to czekałaś...Przykro mi, ale ja nie szanuję takich ludzi jak ty...Trzeba umieć przegrywać! Podnieść się i próbować dalej!!! A jeszcze niedawno zapewaniałaś, że będzie 1 odcinek! Wkurza mnie takie coś... Lubię ludzi odpowiedzialnych, a nie takich zmiennych jak ty, którzy rzucają słowa na wiatr: "Znudziło mi się, nie będę robić"... Ciekawa jestem, czy gdybyś miała np. Psa, i by ci się znudził, też byś się tak zachowała?! Żal mi ciebie i tyle...Kłamiesz i szybko się poddajesz...Mogłaś napisać prawdę, że mieszkasz za granicą, przecież to nie wstyd! A nie... po prostu musiałaś się wykręcić... ale co ma piernik do wiatraka?! Może i dobrze, że to FS zostanie zamknięte... Było beznadziejne, ale miałam nadzieję, że krytyka sprawi, że może będzie fajne... Wątpię... nawet jak by cię wszyscy chwalili to i tak nie pojawił by się 1 odcinek, bo jesteś leniem! Tak samo było z twoim pierwszym FS... Powinnaś być już doświadczona, a tu proszę, jest jeszcze gorzej... Jeśli założysz 3 FS też będzie klapą... bo za szybko się poddajesz i nie wkładasz wysiłku w to co robisz... Mam jednak nadzieję, że mój post da ci coś do myślenia... Aha i popracuj nad ortografią... bo u Ciebie leży...A jesteś Polką prawda? I to do czegoś zobowiązuje...A jeśli nie uczysz się polskiego, i mieszkasz w Irlandii to może powinnaś w innym języku pisać FS...? ![]() Pozdrawiam Kasia Ostatnio edytowane przez Kasiunia14lat : 22.06.2007 - 13:05 Powód: Dopisek ;D |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Następne Fs napisze wam po irlandzku i się nie połapiecie xP xP xP xP xP xP |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam Kasia |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 18
|
![]()
Przestańcie !!!Mi tam zdjęcia nie przeszkadzają . A co do kasiuni i innych w ogóle się z nimi nie zgadzam . Kalerisha mieszka w Irlandii i nie uczy sie tam polskiego . Ale zawsze możemy ją poprawić . I moim zdaniem fotostory zaczyna się ciekawie. Czekam na kolejne odcinki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
ona studiuję plastykę, a on modę, więc chyba nie mogą chodzić razem do klasy? o.o
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|