![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj wziełam się za nowy komiks bo komiks Smutne Nadzieje chyba nie będe kontynółowała.
Mam nadzieje że wam się spodoba. Zrobie krótkie przedstawienie postaci.A jutro albo pojutrze dam pierwszy odcinek. -------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- I prosze was nie dawajcie komentarze typu `Nudyyyyyyyyy!' bo to tylko przedstawienie postaci. Pzdr Kalerisha |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hej!
Skoro poprzedniego Fotostory nie chcesz kontynuować to może z tym też daj sobie spokój? Bardzo wiele literówek, i okropna jakość zdjęć... Błędy typu PRA BABCI mnie powaliły! Szczerze? Daj sobie spokój...tylko chyba jesr za późno, bo już założyłaś to FS...A co do tytułu: Dość powszechny... z oceną się wstrzymam bo jak narazie byłaby to ocena 0/10 Aha i popracuj nad językiem... bo jest niestylistycznie... Pozdrawiam Kasia |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niestety nie umiem tak pięknie polskiego bo mieszkam w Irlandii i nie uczę się polskiego.
A co do fs to będę je kontynułowla te fs! Pierwszy odcinek dam dziś albo jutro. Ostatnio edytowane przez Kalerisha : 18.06.2007 - 17:42 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z Kasiunią. Zdjęcia kiepskie i ogólnie fs niezachęcające. No, ale to dopiero przedstawienie postaci, możę w odcinku coś się rozwinie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Błędy:
- interpunkcja leży - dymki źle rozstawione - brak ogonka przy ę np. studiuje a nie studiuję - literówki Hm... Jak narazie, to tylko przecież przedstawienie postaci i nie musieliście tak srogo oceniać. Aha, i ja uwzględniam to, że mieszkasz poza Polską, więc będę przymykała oko na takie sprawy :* Trzymaj się, będzie dobrze i nie zniechęcaj się! Ostatnio edytowane przez olliss : 05.08.2007 - 16:43 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Piszesz, że to tylko przedstawienie postaci, więc dotychczasowej "fabuły" nie będe się czepiała. Ale uczepię się litertówek, błędów ortograficznych i złej stylistyki. No i ta jakość zdjęć...
Narazie oceniać innych rzeczy nie będę, bo to tylko przedstawienie postaci ![]() Ps. Nie dołujcie dziewczyny! Teksty typu "daję 0/10" , "okropne!" tylko ją zdołują i zniechęcą do pisania FS. Niech pisze i się uczy. Żadne pierwsze FS nie są doskonałe... |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Proszę dać szybko odcinek, regulamin wyraźnie zaznacza, że żadnych zapowiedzi ani niczego w ten deseń bo będę musiała zamknąć
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z czarną mambą =). Narazie to tylko przedstawienie postaci, ale i tak czekam na 1 odcinek.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
oazowiczka dzisiaj zaczne obrabiać zdjęcia i najpóźniej dam w czwartek. Pzdr Kalerisha |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |