Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.08.2007, 14:02   #11
marcia
Guest

Domyślnie Odp: Starter Avten - w dwóch wersjach kolorystycznych

Ja nie mowilam o ogrodzie tylko o srodku....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.08.2007, 14:07   #12
elianka
Guest

Bardzo podoba mi się wersja czekoladowa, daje jej 10/10, wersji pierwszej tylko 8 bo jakos mi nie przypadła do gustu. Aha- w łazience nie widzę żadnego prysznica.. jest tam jakiś? z ciekawości pytam bo na pewno jest

stare 15.08.2007, 14:11   #13
ulmille

Reputacja: 16

Cytat:
Ja nie mowilam o ogrodzie tylko o srodku....
W takim razie przepraszam. Mimo wszystko, to dom jest tak mały, że nawt nie było gdzie tych kwiatków napchać. No chyba, że do łazienki

Prysznic jest, proszę się nie martwić, jest ten z NS.
ulmille jest offline  
stare 15.08.2007, 15:42   #14
Komurka
Guest

Bryła co to dużo mówić nic nowego, zawsze te same kształty niczym z kosmosu. Troche staje się to nudne oglądanie domków niemal że identycznych co do bryły.
W środku natomiast jest pięknie salonik taki jaśniutki ^_^ sypialnia to samo bardzo przytulna. Jednak przyczepie sie do płytek w łaźence wyglądają jakby były brudne :/ pozatym w łaźence czegos brakuje. Nie podoba mi się też działka bardzo nie pasuje do całoego domu i te ściany wystające, wiem wiem ma być nowocześnie ale ta nowoczesność jest dziwna i nie dozniesienia -_-
Masz talent ale tak mnie rażą te bryły u ciebie :/ Bardzo chciałbym zobaczyć domek z jakimiś bardziej przyziemnymi kształtami bo wiem, żę wtedy to będzie BOMBA i kto wie może klikne na download

odejmuje pkt za bryle, kafelki w lazience, podloze ogrodu, pustke w lazience i zaluzje ktore sa na polu O_o
ocena 5/10

stare 15.08.2007, 18:36   #15
mario

Reputacja: 20

Cytat:
Napisał Sergio
Bryła co to dużo mówić nic nowego, zawsze te same kształty niczym z kosmosu. Trochę staje się to nudne oglądanie domków niemal że identycznych co do bryły. Jednak przyczepie sie do płytek w łazience wyglądają jakby były brudne :/ poza tym w łazience czegoś brakuje. Nie podoba mi się też działka bardzo nie pasuje do całego domu i te ściany wystające, wiem wiem ma być nowocześnie ale ta nowoczesność jest dziwna i nie do zniesienia -_-
Zgadzam się ze słowami powyżej w całej okazałości. Jednak jak zwykle ocenię wszystko. (Bryła, tym razem bez ogrodu i wnętrze)

Bryła: Czemu "EON", "Quant" i wreszcie "Avten" wszystkie są zbudowane w ten sam sposób i na to samo kopyto... czyli nie za ładnie? Ta nowoczesność to przesada. Nigdy w życiu (tym prawdziwym) nie spotkałem się z tego typu bryłami. Te ściany z tyłu wystające to porażka . Starter czy nie starter, zawsze to samo. 3.5/10.

Wnętrze: Zdecydowanie lepsze w wersji 'Golden Sands', salonik całkiem niczego sobie Sypialnia też całkiem przytulna, ale tylko w wersji 'Golden Sands'. Tylko ten obraz na bocznej ścianie dałbym nad łóżkiem. Fajnie, że jest okno w suficie, spodziewałem się go, bo w prawie każdym Twoim domku się znajduje. Bardzo fajnie. Łazienka w pierwszej i drugiej wersji brzydka. Nie wiem o co chodzi z tą czerwienią w kiblu wersji 'Chocolade'. Kwiatek by się jakiś przydał. Jak zwykle sterylny dom, bo nie zauważyłem ani jednego kwiatka, za to ogromny minus! 6.5/10

Cytat:
Napisał ulmille
W takim razie przepraszam. Mimo wszystko, to dom jest tak mały, że nawt nie było gdzie tych kwiatków napchać. No chyba, że do łazienki
Ja zauważyłem wiele pustych miejsc, w których mogły być kwiatki . Ale to taki szczegół (w sumie bardzo ważny...)

3.5/10
6.5/10
------
10/20 czyli 5/10. Pozdrawiam, Désignér

Ostatnio edytowane przez mario : 15.08.2007 - 19:06
mario jest offline  
stare 15.08.2007, 19:43   #16
ulmille

Reputacja: 16

Rozmawiamy o starterze. Miałem zamiast łóżka albo lodówki wstawić kwiatka? Bez sensu...
Dziękuję za oceny.
Pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  
stare 15.08.2007, 19:52   #17
Layla005
Guest

dom idealny! 10.99/10

stare 15.08.2007, 21:01   #18
zastepca
Guest

Bryła po prostu super! bardzo mi się podoba. Orginalna. Wnętrze takie sobie. Czekoladowa bardziej mi się podobała. bo ta pierwsza jakaś taka... trudno mi to określić. wolę tą drugą. Ale łazienka w obu mi się nie podoba.

stare 16.08.2007, 08:06   #19
Komurka
Guest

Ulmile nie obraź się ale widać, że nie umiesz przyjąć krytyki do siebie =] Ciągle powtarzasz jedno i to samo to jest starter to jest starter @_@ I fajno ze to starterek tylko mogles postarac sie lepiej zeby jednak wygospodarowac troche funduszy na zielenine. Zamaist tych beznadziejnych odtsających ścian, które są wkazdym twom projekcie mógłbyś kupić za nie kwiaty do domu i po problemie, troche wyobraźni może z twojej strony

Ostatnio edytowane przez Sergio : 16.08.2007 - 08:08

stare 16.08.2007, 08:36   #20
Chryzantem Złocisty
Guest

No niestety muszę przyznać Sergio rację w całej okazałości.
Te ściany kombinowane na zewnątrz zupełnie niepotrzebne,w realu nie chciałabym zamieszkać w takim dziwnym domu
Twoje ostatnie trzy domy są na jedno kopyto-pokićkana bryła,jakieś ściany odstające i inne cuda na kiju,a w środku wszystko takie podobne..
Zamiast takiej odstrzelonej bryły wolałabym przytulniejsze wnętrze i jakiś ładny kształt domku.
No i te duże okna...Nie chciałabym,żeby ktoś idący po chodniku widział przez okna,co robię w domu (choćby i biegam nago po pokoju).A żaluzje sprawy do końca nie załatwią,bo są na zewnątrz...
Nie ocenię,bo szczerze mówiąc nie wiem co miałabym dać

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania