![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się wersja czekoladowa, daje jej 10/10, wersji pierwszej tylko 8 bo jakos mi nie przypadła do gustu. Aha- w łazience nie widzę żadnego prysznica.. jest tam jakiś? z ciekawości pytam bo na pewno jest
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() Prysznic jest, proszę się nie martwić, jest ten z NS. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła co to dużo mówić nic nowego, zawsze te same kształty niczym z kosmosu. Troche staje się to nudne oglądanie domków niemal że identycznych co do bryły.
W środku natomiast jest pięknie salonik taki jaśniutki ^_^ sypialnia to samo bardzo przytulna. Jednak przyczepie sie do płytek w łaźence wyglądają jakby były brudne :/ pozatym w łaźence czegos brakuje. Nie podoba mi się też działka bardzo nie pasuje do całoego domu i te ściany wystające, wiem wiem ma być nowocześnie ale ta nowoczesność jest dziwna i nie dozniesienia -_- Masz talent ale tak mnie rażą te bryły u ciebie :/ Bardzo chciałbym zobaczyć domek z jakimiś bardziej przyziemnymi kształtami bo wiem, żę wtedy to będzie BOMBA ![]() ![]() odejmuje pkt za bryle, kafelki w lazience, podloze ogrodu, pustke w lazience i zaluzje ktore sa na polu O_o ocena 5/10 |
![]() |
#15 | ||
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
Bryła: Czemu "EON", "Quant" i wreszcie "Avten" wszystkie są zbudowane w ten sam sposób i na to samo kopyto... czyli nie za ładnie? ![]() ![]() Wnętrze: Zdecydowanie lepsze w wersji 'Golden Sands', salonik całkiem niczego sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() 3.5/10 6.5/10 ------ 10/20 czyli 5/10. Pozdrawiam, Désignér Ostatnio edytowane przez mario : 15.08.2007 - 19:06 |
||
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 16
|
![]()
Rozmawiamy o starterze. Miałem zamiast łóżka albo lodówki wstawić kwiatka? Bez sensu...
Dziękuję za oceny. Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
dom idealny! 10.99/10
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła po prostu super! bardzo mi się podoba. Orginalna. Wnętrze takie sobie. Czekoladowa bardziej mi się podobała. bo ta pierwsza jakaś taka... trudno mi to określić. wolę tą drugą. Ale łazienka w obu mi się nie podoba.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ulmile nie obraź się ale widać, że nie umiesz przyjąć krytyki do siebie =] Ciągle powtarzasz jedno i to samo to jest starter to jest starter @_@ I fajno ze to starterek tylko mogles postarac sie lepiej zeby jednak wygospodarowac troche funduszy na zielenine. Zamaist tych beznadziejnych odtsających ścian, które są wkazdym twom projekcie mógłbyś kupić za nie kwiaty do domu i po problemie, troche wyobraźni może z twojej strony
![]() Ostatnio edytowane przez Sergio : 16.08.2007 - 08:08 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
No niestety muszę przyznać Sergio rację w całej okazałości.
Te ściany kombinowane na zewnątrz zupełnie niepotrzebne,w realu nie chciałabym zamieszkać w takim dziwnym domu ![]() Twoje ostatnie trzy domy są na jedno kopyto-pokićkana bryła,jakieś ściany odstające i inne cuda na kiju,a w środku wszystko takie podobne.. Zamiast takiej odstrzelonej bryły wolałabym przytulniejsze wnętrze i jakiś ładny kształt domku. No i te duże okna...Nie chciałabym,żeby ktoś idący po chodniku widział przez okna,co robię w domu (choćby i biegam nago po pokoju).A żaluzje sprawy do końca nie załatwią,bo są na zewnątrz... Nie ocenię,bo szczerze mówiąc nie wiem co miałabym dać ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|