![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny.
Zacznę ocenę ![]() Bryła = 8/10 Pokoje = 6/10 kolorystyka (wewnątrz) = 8/10 kolorystyka (zewnątrz) = 7/10 pokrycie terenu i teren = 9/10 ogródek tarasy i inne = 10/10 inne = 7/10 Garaż = 5/10 Moja ocena = 7/10 Ładny domek. W garażu nie pasuje ten maxisowy samochód. Razem = 67/90 Brawo. Ej a powiesz skąd masz te kafelki w łazience i skąd te kaczki? ![]() Pzdr Kaleri |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A kaczki... nie wiem. Musialabym sprawdzić. ![]() |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Piękny dom. 10/10
![]() ![]() Jest realistyczny. Jak zrobiłaś pokój tej dziewczynki ? |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hmm.. tak na pierwszy rzut oka, to brakuje zdjecia bryly o_0 Troche malo widac, ale ok. Postaram sie duzo nie mowic, tylko to ze w korytarzu nie pasuja mi te panele.. sa ''niedorobione'', jak ja to mowie XD No wiesz, nie dopracowane przez autora. Sciana przy schodach jest pusta, i jakos ciemno tam (jakies lampki moze wstaw?) Lazienka numer 1 jest bardzo ladna, a w drugiej nie podoba mi sie to ze pryszlic jest przy samym oknie. Pomysl sobie - ''Czy chcialabys brac prysznic czy samym oknie?'', bo ja nie. Sypialnia rodzicow jest troche za biala, przydalo by sie troche kontrastu. Obraz moze wydlagal by lepiej na scianie na ktorej sa drzwi, nie okna. Pokoj corki w wieku szkolnym jest bardzo ladny, ale ja bym usunela ten maly obrazek po lewej od biorka i przesunela ten wiekszy bardziej na lewo uzywajac boolprop snapobjectstogrid false.
Nie no.. wyszlo jakos duzo.. No cos, mam nadzieje ze pomoglam ;] Pozdrawiam :shifty: |
![]() |
#15 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ładny. I te luksfery... Wszystko pięknie tylko na krytarzyku(może być przedpokoju
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Hm,nie wiem jakiś taki...nie podoba mi się.Pokój synka w szeczególności.Wszystko tak na rzucane,pełno zieleni.Może by to tak ogarnąć? Pokój rodziców taki pusty,a to łóżko wygląda jak dla nastolatki "punk",więc całkowicie nie pasuje.Jakoś ciemno tam...Ogródka to prawie wcale nie ma.
7/10,to tylko moja opinia,sądzę,że mogło być lepiej.Wystarczy trochę dopracować i będzie ok.Wiem,że oceniłam Cię dosyć surowo,ale myślę,że to zmobilizuje Cię do poprawek.Bo ogólnie dom jest bardzo udany,ale są pewne niedociągnięcia.To jest tylko moje zdanie... Pozdrawiam,Myrtle |
![]() |
#17 | ||||
Guest
|
![]()
Dzięki bardzo za komentarze ponownie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie jest ZA BARDZO efektowna, co nie znaczy, że bardzo brzydka. (Czuje się jakbym pisała niezrozumiale, ale ok. ) No, myślę, że już wszystko. Jeszcze raz: PRoszę o dalsze komentarze. Pozdrawiam serdecznie, Moniiia |
||||
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
podaj mi link to sobie sciagne bo mi sie baaaaardzo podoba ten domek jak ty go zrobilas?
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Gdybym tylko umiała go spakować...
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|