![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
[CENTER]Dzisiaj zaprezentuję mój trzeci dom na forum. Mianowicie dom dla 3-4 simów "Paris*". Nie jest on świetny, aczkolwiek NAPEWNO lepszy od pierwszego i być może drugiego domu.
Dla prównania: 1-wszy dom - http://forum.thesims.pl/showthread.p...8&page=1&pp=10 2 domy - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38136 No, a teraz przejdę do prezentacji. ______ KONIEC ______ *"Paris" - nazwa domu napewno nie pochodzi od Paris Hilton. ![]() Pochodzi od tego, że mieszkająca tam Paniii osiągnęła szczyt kariery artysty. Dziękuję za obejrzenie domu, mam nadzieję, żesię podoba. ![]() Pozdrawiam, Moniiia :* Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:36 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fajny domek. Ale dlaczego nie jesteś zadowolona z sypiali ? Jest piękna. Z naciskiem na piękna.
10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajny domek! Bardzo podoba mi się łazienka i ogród!! 9/10
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam i zachęcam do daleszego komentowania, Moniiia :* |
||
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Naprawdę fajnie zrobiona jest łazienka na parterze , przyciąga uwagę
![]() A jeśli chodzi o sypialnie rodziców to też mi się wydaje taka zimna , moim zdaniem byłaby fajna gdyby było trochę więcej przestrzeni , i więcej ciepłych kolorów ;D Kurcze ;/ bardzo spodobały mi się obrazy w jadalni i korytarzyku , i ściany w sypialni chłopca ;* Acha i zapomniałam dodać ... domek podoba mi się , tylko tak jak mówie troche ta sypialnia , ale ogólnie jest super ![]() Ostatnio edytowane przez Natuśka____ : 10.10.2007 - 13:41 |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sorry, że nie wyjaśniłam, a więc odjęłam punkcik za pokoik dziecinny. Zbyt "zielonioasty" i jaskarawy. Ogolnie naprawdę super chatka ![]() |
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co tu dużo mówić... Nic dodać, nic ująć! Superowa chatka! 10/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ładna
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek, przytulny i wogule mi się podoba. Ma taki domowy nastrój. Świetne po prostu piękne i wogule.
8/10 -2 za taki ubogi salon. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pozytywne komentarze, i zapraszam do daleszego oceniania. :*
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|