![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
gdy sim przebije wodociag, to jak powiedziałeś pryśnie woda, zrobią się w regularnych odstępach czasowych kałuże, a sim będzie panikował jakby byl pozar. Musisz kliknąc na dołek z którego kopałeś i wybrac opcję wypełnij.
Trochę to niedopracowane, bo nawet jak przebijesz rurociąg, to po częściowym zakopaniu dołka możesz tam znów kopac, a rurociągu nie będzie.Nie ma ustalonych miejsc z wodociągami, tak jakby woda płynęła w każdym miejscu. |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bez sensu pisać nowy temat, więc napiszę to tutaj. Ja wykopałam na parceli mieszkalnej mapę prowadzącą do skarbu. Chciałam ją użyć ale nie da się. Czy to musi jechać na wakacje gdziesz szukac? Pisało, że skarb jest zaznaczony na mapie znakiem x...
|
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja natrafiałam na kości (gryzaki dla psów)i i biżuterię a przy brzegu znalazłam muszelki.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Też trafiłem na kości, biżuterię, muszelki i szkiełka....
A nawet udało mi się wykopać skarb - świetny... |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
a$$iulka23- nie wiem o jaką dokładnie mapę ci chodzi, więc opisze wszystkie:
-Mapa do Pagody w Cieniach-żeby jej użyc musisz pojechac na Daleki wschód -Mapa do tajemniczej chatki- żeby jej użyc musisz pojechac na wyspę -Mapa do Zatęchłej Nory(jakoś tak)- żeby jej użyc musisz wyjechac w góry Wszystkie te mapy można znaleźc kopiąc w ziemi w dowolnym miejscu -Mapa skarbu- jest ona chyba tylko do ozdoby, znalazłem ją tylko na statku piratów, a skarb można znaleźc bez mapy, sama mapa chyba nic nie daje |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Wrócę jeszcze do poprzedniego tematu: kiedyś sim mojej koleżanki wykopał kamień w kształcie tyłka
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|