Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.01.2008, 18:22   #11
SylveX
Guest

Domyślnie Odp: Skarb

gdy sim przebije wodociag, to jak powiedziałeś pryśnie woda, zrobią się w regularnych odstępach czasowych kałuże, a sim będzie panikował jakby byl pozar. Musisz kliknąc na dołek z którego kopałeś i wybrac opcję wypełnij.
Trochę to niedopracowane, bo nawet jak przebijesz rurociąg, to po częściowym zakopaniu dołka możesz tam znów kopac, a rurociągu nie będzie.Nie ma ustalonych miejsc z wodociągami, tak jakby woda płynęła w każdym miejscu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.01.2008, 23:57   #12
..::lOvE::..
Guest

Cytat:
Napisał Sacline
mozesz pokazaś foto ? O_O
bo jestem ciekawa jak to wygląda..
Pokazała bym Ci gybym zrobiła...ale tak się zaszokowałam ,że emocje mnie zżarły :con:

stare 12.01.2008, 19:09   #13
Milou
Guest

Bez sensu pisać nowy temat, więc napiszę to tutaj. Ja wykopałam na parceli mieszkalnej mapę prowadzącą do skarbu. Chciałam ją użyć ale nie da się. Czy to musi jechać na wakacje gdziesz szukac? Pisało, że skarb jest zaznaczony na mapie znakiem x...

stare 12.01.2008, 21:25   #14
Nandelle
Guest

Cytat:
Napisał a$$iulka23
Bez sensu pisać nowy temat, więc napiszę to tutaj. Ja wykopałam na parceli mieszkalnej mapę prowadzącą do skarbu. Chciałam ją użyć ale nie da się. Czy to musi jechać na wakacje gdziesz szukac? Pisało, że skarb jest zaznaczony na mapie znakiem x...
znalazłaś mapę i tam pisze do jakiej miejscowosci wakacyjnej jest ona przeznaczona to tam jedziesz zatrzymujesz sie w jakims hotelu dzwonisz po taksówkę i szukasz miejsca ze znakiem zapytania i tam jedziesz i to jest to odkryte miejsce

stare 13.01.2008, 20:41   #15
..::lOvE::..
Guest

Cytat:
Napisał a$$iulka23
W domu możesz sobię to mapkę powiesić na ścianie ,ale żeby ją użyć musisz mieć ją w plecaku i pojechać do danej miejscowości wakacyjnej. Tam wynajmujesz hotel-wzywasz taksówkę-i zaznaczas miejsce ze znakiem zapytania. Pamiętaj ,że musisz wezwać taksówkę Simem który znalazł tą mapę , badź simem ,który ma ją w plecaku

stare 14.01.2008, 19:37   #16
Ineska
Guest

Ja natrafiałam na kości (gryzaki dla psów)i i biżuterię a przy brzegu znalazłam muszelki.

stare 15.01.2008, 11:26   #17
Rtx007
Guest

Też trafiłem na kości, biżuterię, muszelki i szkiełka....
A nawet udało mi się wykopać skarb - świetny...

stare 15.01.2008, 13:28   #18
SylveX
Guest

a$$iulka23- nie wiem o jaką dokładnie mapę ci chodzi, więc opisze wszystkie:
-Mapa do Pagody w Cieniach-żeby jej użyc musisz pojechac na Daleki wschód
-Mapa do tajemniczej chatki- żeby jej użyc musisz pojechac na wyspę
-Mapa do Zatęchłej Nory(jakoś tak)- żeby jej użyc musisz wyjechac w góry
Wszystkie te mapy można znaleźc kopiąc w ziemi w dowolnym miejscu
-Mapa skarbu- jest ona chyba tylko do ozdoby, znalazłem ją tylko na statku piratów, a skarb można znaleźc bez mapy, sama mapa chyba nic nie daje

stare 15.01.2008, 19:04   #19
Milou
Guest

Cytat:
Napisał SylveX
-Mapa skarbu- jest ona chyba tylko do ozdoby, znalazłem ją tylko na statku piratów, a skarb można znaleźc bez mapy, sama mapa chyba nic nie daje
O!! Właśnie o tą mapę mi chodziło!

stare 05.02.2008, 09:17   #20
Kicia
Guest

Wrócę jeszcze do poprzedniego tematu: kiedyś sim mojej koleżanki wykopał kamień w kształcie tyłka :laugh:

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania