![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ja też bym chciała w takim zamieszkać...
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się: za duży. Ale biorąc pod uwagę umeblowanie- cud, miód i maliny!
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie wszystko mi się w tym domku podoba, ale ten klimat, normalnie aż się rozmażyłam
![]() A moja ocena to 9/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Odniosłem wrażenie, że jest to jedna z Twoich gorszych prac.
Porównując Twoje poprzednie prace a tą daje 3/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Domek nie zły, ale niektóre były lepsze. Rażąca jest bardzo żółć w salonie i gabinecie. Bryła tez taka sobie. Bez ostatniego piętra byłoby lepiej. Lecz jestem pozytywnie zaskoczona pokojem dziecka, a prawie spadłam z krzesła jak zobaczyłam plażę. 8/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to za duży. Nie lubię dużych przestrzeni, najlepiej jak jest zagracone
![]() pozdrawiam. |
![]() |
#17 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wiele osób napisało, że dom jest zbyt duży. Dom faktycznie jest duży, nawet bardzo, ale wyobraźcie sobie bogatą, wyniosłą, uwielbiającą luksus i siebie Panią Lenę, jak mieszka w małym domku i nie ma gdzie ćwiczyć jogi :laugh: Następnym razem wybiorę do prezentacji jakiś mniejszy i skromniejszy domek, bo rzeczywiście, pośród tych, które pokazałam tu na forum przeważają duże i bogato urządzone wnętrza. Dziękuję wszystkim za poświęcony czas na oglądanie, czytanie i pisanie odpowiedzi ![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Hmmmmm to od początku :
Bryła... no comment kolor taki bladawy okien mało :/ ogródek taki dziwny i te schody z tyłu O.o "Na podwórku w lekkim letnim wietrze kołyszą się różnego rodzaju palmy" Lol ![]() Pierwszy pokój (niebieski) całkiem całkiem Żółty taki nie ciekawy zdjęcie dziwnie wykadrowane i ta klataka z papugami ![]() Kuchnia przeciętna Łazienka bardzo podobna do innych z twoich domków (o ile się nie myle) Sypialnia to samo co kuchnia zwykła Druga przeciętna Pokój chlopca : Pokój jest w tym elektrycznym zielonym i te gloniaszcze elementy ![]() ![]() Trzecia łazienka nie podoba mi się A dalej ogród który komentowałem na początku Ogólna ocena 5/10 |
![]() |
#19 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Pierwszy pokój (niebieski) całkiem całkiem. - w tym domku nie ma niebieskiego pokoju ![]() Oczywiście szanuję Twoje zdanie, ale jeśli chodzi o okna, nie uważam, aby było ich za mało. Przecież od strony plaży, niemalże pokrywają całe ściany. Łazienka jest podobna do innych łazienek z moich domków, ze względu na konieczność używania mebli niezbędnych w każdej łazience. Poza tym, wydaje mi się, że jednak się różnią. Jeśli masz wątpliwości, obejrzyj jeszcze raz inne moje domki, ze szczególnym zwróceniem uwagi na łazienki. Ja obejrzałam i zauważyłam, że jedynie w domu rodziny Macierzanka zastosowałam kafelki tego samego rodzaju, lecz w innym kolorze i ułożeniu. Sypialnia to samo co kuchnia zwykła Druga przeciętna Pokój chlopca : - wynika z tego, że w domu są dwie sypialnie plus pokój chłopca. Możesz wyjaśnić, o jaką "drugą" sypialnię Ci chodziło? Pytam, ponieważ w domku nie ma drugiej sypialni, jest sypialnia rodziców i pokój chłopca. i te gloniaszcze elementy - chodzi o rybki na ścianie, czy o lampkę w kształcie meduzy? Dziękuję za wypowiedź ![]()
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Chodziło mi o całokształt tego zielonaszczego pokoju
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|