|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Co to jest O.o bryła nie dość że paskudna to niebieska ja bym go nazwał "Pensjonat Milena" :laugh: szkoda słów 2.5/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
eee co to ma być?? :p to gorsze niż przeciętne :o
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczerze?
KIT!! bryła? KIT!! kuchnia? KIT!! (same szafki,piec i lodówka na tle okna...mmmm...miodzio) salon? KIT!!(to salon?) korytarz przysypialny? KIT!! (większy niż sama sypialnia a na środku schody) sypialnia nastolatki? KIT!! (drewniane góralskie meble do fioletowych ścian...mmm...miodzio) reszty nie będę wymieniać bo szkoda czasu zresztą cały dom to KIT!! moja ocena to też KIT!! gdyż wynosi ona 0/10
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ała... To bolało! Dom jest opisując w paru słowach: pusty, nudny, szary, banalny. Może zrobisz bardziej "żywy" dom? Bo ten jest taki... Smutny ;(
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz co ci powiem? Zamiast umieszczać tu jakieśtam domy to radziłabym skupić się na jednym. Powinnaś wtedy próbować wszystko jakoś ze sobą harmonizować i nadawać kształty pomieszczeniom. Więcej wystroju, dokładniej wybieraj tapety i podłogi i dbaj o szczegóły... Jak się postarasz to może ci coś wyjdzie. Postaraj się
![]() Simona. |
![]() |
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
NIe podoba mi się w każdym razie najlepsza z twoich prac buduj dalej aż kiedyś będziesz umiała robić bardzo ładne domy i nie zrażaj się negatywnymi opiniami
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Domek jest smutny i pusty. Myślę jednak, że następnym razem bardziej się postarasz i ładnie domek umeblujesz. Pamietaj, że liczą się szczegóły!! Ważne są kolory ścian, podłogi i takie drobiazgi jak obrazy czy kwiatki. Zbuduj taki domek w jakim przyjemnie było by mieszkać.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ała! Moje oczy! Brzydki dom. 2/10!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|