Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.11.2007, 13:14   #11
pocia
Guest

Domyślnie Odp: Pytania od ninji

tak jak pisały poprzedniczki - raz poprawna jest pierwsza odpowiedź, a raz druga...
np. ja raz miałam pytanie "co idzie pierwsze do walki" odp. - miecz lub ninja (wojownik?) - ninja - "czym byłby ninja bez swojej broni", miecz - też źle x_X.
i nie wiem jak jest u was, ale u mnie ninja ZAWSZE pojawia się tak gdzie są gorące źródła, za ogrodzeniem - tylko trza teren wyrównać, bo inaczej sim nie będzie mógł z nim pogadać xP. rzadziej tam gdzie jest ogródek zen i tam gdzie gra się w mahjonga.

zdobycie zdolności teleportacji jedną simką straciłam trzy 9-dniowe pobyty... i gdy sim miał pełen pasek aspiracji, to ninja zgodził się na naukę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.11.2007, 15:12   #12
Rëñáës
Guest

A do mnie teraz Ninja nie przychodzi. No chyba, że przyjdzie i zaraz sobie pójdzie. Te pytania to są trochę dziwne, bo ja miałem raz 3 simów i każdego do Ninji dałem i on sie mnie pytał i dwóm zadał takie same pytanie na dwie odpowiedzi jeden sim odpowiedział na pierwsze, a drugi na drugie i dwa wyszły, że źle :fist: Błąd??

stare 27.12.2007, 19:08   #13
sympathique.
Guest

A u mnie jest zawsze tak samo. Odwaga ważniejsza od mądrości, najpierw był miecz, a nie ninja. I tak każdym Simem jest dobrze, bo jak na razie trafiły mi się tylko te dwa pytania

stare 28.12.2007, 09:21   #14
zelkam

Reputacja: 10

No to chyba temat można już zamknąć.
Dziękuję wszystkim,którzy mi odpowiedzieli.
zelkam jest offline  
stare 28.12.2007, 10:23   #15
SylveX
Guest

Mi się wydaje że trzeba miec platynowy poziom aspiracji, bo z takimi simami odrazu za 1 razem uczę się teleportacji

stare 01.01.2008, 16:19   #16
Nati
Guest

ja miała "co idze pierwsze do walki" ja zaznaczyłam że ninja i była odp. "oczywiście bo czymże byłyby miecz bez wojownika" czy jakoś tak i dobrze odpowiedziałam ale przypuszczam że raz jest tak czy tak

stare 01.01.2008, 18:09   #17
Natuśka____
Guest

Cytat:
Napisał Nati
ale przypuszczam że raz jest tak czy tak
No jasne że raz tak , raz tak kiedyś moi Simowie pojechali na wycieczke i miałam kilka razy sytuacje z pandą xP i za każdym razem zaznaczałam to samo , kiedyś znów zaznaczyłam to samo to wyskoczyło mi się źle i wg ;] tak samo jak jest sytuacja czy iść do boga natury czy bogactwa , raz jest tak raz tak lecz przeważnie sprawdza się że bóg natury

stare 01.01.2008, 18:51   #18
zelkam

Znalazłam fajny sposób na nauczenie się teleportacji w domu.
Trzeba wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true/false ,klikasz z wciśniętym SHIFT na skrzynke pocztową i wybierasz Make NPC...więcej...więcej..Ninja.
Po jakimś czasie powinien pokazać się ninja i wtedy klikamy na niego i uczymy się.
zelkam jest offline  
stare 01.01.2008, 19:07   #19
kubuss

ja odpowiedziałem źle ale jakoś mogę się teleportować
kubuss jest offline  
stare 13.01.2008, 08:58   #20
Ancalimë
Guest

To jest bardzo wkurzające! Najpierw musisz się natrudzić, żeby ninje złapać, a potem jeszcze źle odpowiadasz na jego pytanie . Ale za to teleportacji można się nauczyć bardzo szybko^^.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania