![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
tak jak pisały poprzedniczki - raz poprawna jest pierwsza odpowiedź, a raz druga...
np. ja raz miałam pytanie "co idzie pierwsze do walki" odp. - miecz lub ninja (wojownik?) - ninja - "czym byłby ninja bez swojej broni", miecz - też źle x_X. i nie wiem jak jest u was, ale u mnie ninja ZAWSZE pojawia się tak gdzie są gorące źródła, za ogrodzeniem - tylko trza teren wyrównać, bo inaczej sim nie będzie mógł z nim pogadać xP. rzadziej tam gdzie jest ogródek zen i tam gdzie gra się w mahjonga. zdobycie zdolności teleportacji jedną simką straciłam trzy 9-dniowe pobyty... i gdy sim miał pełen pasek aspiracji, to ninja zgodził się na naukę. |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A do mnie teraz Ninja nie przychodzi. No chyba, że przyjdzie i zaraz sobie pójdzie. Te pytania to są trochę dziwne, bo ja miałem raz 3 simów i każdego do Ninji dałem i on sie mnie pytał i dwóm zadał takie same pytanie na dwie odpowiedzi jeden sim odpowiedział na pierwsze, a drugi na drugie i dwa wyszły, że źle :fist: Błąd??
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A u mnie jest zawsze tak samo. Odwaga ważniejsza od mądrości, najpierw był miecz, a nie ninja. I tak każdym Simem jest dobrze, bo jak na razie trafiły mi się tylko te dwa pytania
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to chyba temat można już zamknąć.
Dziękuję wszystkim,którzy mi odpowiedzieli. |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaje że trzeba miec platynowy poziom aspiracji, bo z takimi simami odrazu za 1 razem uczę się teleportacji
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
ja miała "co idze pierwsze do walki" ja zaznaczyłam że ninja i była odp. "oczywiście bo czymże byłyby miecz bez wojownika" czy jakoś tak i dobrze odpowiedziałam ale przypuszczam że raz jest tak czy tak
|
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#18 |
|
![]()
Znalazłam fajny sposób na nauczenie się teleportacji w domu.
Trzeba wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true/false ,klikasz z wciśniętym SHIFT na skrzynke pocztową i wybierasz Make NPC...więcej...więcej..Ninja. Po jakimś czasie powinien pokazać się ninja i wtedy klikamy na niego i uczymy się. |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
ja odpowiedziałem źle ale jakoś mogę się teleportować
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
To jest bardzo wkurzające! Najpierw musisz się natrudzić, żeby ninje złapać, a potem jeszcze źle odpowiadasz na jego pytanie
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|