Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2007, 19:47   #11
Adam_
Guest

Domyślnie Odp: Numer 5. - "Oblicza nowoczesności"

Dom nie jest zły, myślę że po prostu Ulmille przyzwyczaja nas do perfekcji i troche krzywo patrzymy na nieco gorzej zrobione domy A kuchnia jakos wyszła nieładnie, mysle ze z innego kata by to duzo lepiej wygladalo.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2007, 20:20   #12
Vivatte
Guest

Eh, widzę że nikomu się nie podoba no cóż, to mój pierwszy dom na tym forum. Jeśli naprwadę nie powinienem już budować, bo toto odstrasza oczy, to powiedzcie

stare 20.12.2007, 20:29   #13
Komurka
Guest

vivatte nie ma co użalać się nad sobą, tylko wziac wskazówki pod uwagę i zacząć budować kolejny dom. Można powiedzieć, że to był taki mały falstart

stare 20.12.2007, 20:50   #14
Tuśka
Guest

A mnie jak już pisalam sie bardzo podoba! I gdyby sie dalo to bym odrazu ściągnela!

stare 20.12.2007, 21:49   #15
Nereide
Guest

Kurczę, myślisz, że skoro się komuś nie podoba to od razu katastrofa, klapa, koniec świata? Jesteś w olbrzymim błędzie. Nikt nie buduje na początku perfekcyjnie. Trzeba wprawy, czasu i talentu. Jeśli od razu podchodzisz do siebie z takim krytycyzmem i dystansem, może rzeczywiście się poddaj.

stare 21.12.2007, 08:01   #16
Vivatte
Guest

Cytat:
Kurczę, myślisz, że skoro się komuś nie podoba to od razu katastrofa, klapa, koniec świata? Jesteś w olbrzymim błędzie. Nikt nie buduje na początku perfekcyjnie. Trzeba wprawy, czasu i talentu. Jeśli od razu podchodzisz do siebie z takim krytycyzmem i dystansem, może rzeczywiście się poddaj.
Cóż, to było tylko takie chwilowe "załamanie". Zdecydowałem się (tak specjalnie dla wszystkich, którzy nie uważają tego za kloc ) wrzucić dom, niestety z rodzinką, na RapidShare.
Przepraszam za ten "wybryk". Rzeczywiście nie wszyscy budują od razu dobrze... a swoją drogą, czy mogłabyś powiedzieć coś na temat samego domu? Naprawdę, niestraszna mi krytyka a ten wybryk powstał właściwie tak... sam z siebie .

Ostatnio edytowane przez Vivatte : 21.12.2007 - 08:12

stare 21.12.2007, 08:58   #17
Rëñáës
Guest

Domek bardzo ładny. Nie widzę nic okropnego.
Tylko, że ta rodzinka psuje cały wygląd.
Może macie rację, że to domek w stylu ulmille,
Dodałbym tylko dach czterospadowy i tyle.
Pozdr.
P.S. Ocena: 8,49/10

stare 21.12.2007, 10:39   #18
Sheep-y

Reputacja: 10

Bryłą jest taka zwykła, ale jednak mnie przyciąga. Tylko tył taki jakiś ... nijaki Podoba mi się kontrast jaki robią różoiwe drzewa i białe ściany, a także pracownia malarska oraz ... ogródek skalny. Nie wyszedł wcale aż tak fatalnie. Jest tylko trochę niedopracowany. a teraz przejdźmy do tego co mi się nie podoba: zacznę od parasola w ogrodzie. Poprostu brak mi słów. Potem niestety skrytykuję kuchnię (co to jest to zielone coś na podłodze?) Łazienkę (zlew i kibel są całkiem całkiem, tylko ta wanna. No i oczywiście duże okna.), Sypialnię (pustki!), kącik kwiatowy (ubogi jakiś ), wazon z kwiatami przed wejściem. Ogólnie dom jest pusty (jak wolisz może być "za przestronny).

3,5/10
Sheep-y jest offline  
stare 21.12.2007, 10:47   #19
Vivatte
Guest

To zielone coś na podłodze to kwiatek. Tak jakoś wbił mi się w kadr.

Parasol wg mnie też jest fatalny, ale... nie było innego .

stare 21.12.2007, 10:54   #20
Tuśka
Guest

Wy to sie nie znacie! Parasol jest super! Zresztą caly domciu jest cool!
Już mam go pobranego i zaniedlugo bede miala go w grze!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania