![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dom nie jest zły, myślę że po prostu Ulmille przyzwyczaja nas do perfekcji i troche krzywo patrzymy na nieco gorzej zrobione domy
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Eh, widzę że nikomu się nie podoba
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
vivatte nie ma co użalać się nad sobą, tylko wziac wskazówki pod uwagę i zacząć budować kolejny dom. Można powiedzieć, że to był taki mały falstart
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
A mnie jak już pisalam sie bardzo podoba! I gdyby sie dalo to bym odrazu ściągnela!
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Kurczę, myślisz, że skoro się komuś nie podoba to od razu katastrofa, klapa, koniec świata? Jesteś w olbrzymim błędzie. Nikt nie buduje na początku perfekcyjnie. Trzeba wprawy, czasu i talentu. Jeśli od razu podchodzisz do siebie z takim krytycyzmem i dystansem, może rzeczywiście się poddaj.
|
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Przepraszam za ten "wybryk". Rzeczywiście nie wszyscy budują od razu dobrze... a swoją drogą, czy mogłabyś powiedzieć coś na temat samego domu? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Vivatte : 21.12.2007 - 08:12 |
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny. Nie widzę nic okropnego.
Tylko, że ta rodzinka psuje cały wygląd. ![]() Może macie rację, że to domek w stylu ulmille, Dodałbym tylko dach czterospadowy i tyle. Pozdr. ![]() P.S. Ocena: 8,49/10 |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryłą jest taka zwykła, ale jednak mnie przyciąga. Tylko tył taki jakiś ... nijaki
![]() 3,5/10
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
To zielone coś na podłodze to kwiatek. Tak jakoś wbił mi się w kadr.
Parasol wg mnie też jest fatalny, ale... nie było innego ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Wy to sie nie znacie! Parasol jest super! Zresztą caly domciu jest cool!
![]() Już mam go pobranego i zaniedlugo bede miala go w grze! ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|