![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do domku - lubię nowoczesne domki, ale... nie do przesady, dla mnie zasada jest jedna - może być nowocześnie, jeśli przynajmniej w ciepłych kolorach, bo to sprawia, że od razu jest przytulniej. Ten domek, nie mówiąc już o pustce jaka w nim panuje (i o kompletnym braku ogrodu), jest strasznie taki... zimny, nieprzyjemny, odpychający,wg mnie. Z zewnątrz wydaje mi się taki wielki, że zdaje się, że powinien być parter i pietro, a nie tak jak jest zrobione. A jak się wejdzie, to pustka, totalna pustka, tak, że domek mógłby być o połowę (co najmniej) mniejszy. Nie chciałabym mieszkać w takim domu i nie chciałabym aby moi simowie w takim mieszkali ![]() |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Odrobinę za mało.. ale jak na pierwszy raz (choć i tak uważam że nie był pierszy) to ok
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Już kiedyś pisałem, że klocek z kilkoma oknami nie można nazwać nowoczesnym domem! Nowoczesność cechuje się owszem prostotą, jednak która jest zaskakująca z odrobiną kombinacji!
Wewnątrz jest dość kiepsko, wydaje mi się że to wina źle robionych zdjęć i słabej karty graficznej. Fajnie, że meble utrzymane są w jednym kolorze Nie wiem, ale wydaje mi się, że nie użyłeś żadnych lamp wiszących tylko wszystkie są ścienne, dlatego pewnie panuje taka ciemność i pustka po środku pomieszczeń!. |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm...lampy na ścianach są w sypialni,łazience i przedpokoju.A co do tej drabinki,to faktycznie jest ona skutkiem używania kodu move_objects.
#15 |
Guest
|
![]()
Domek naprawdę bardzo ładny no bryła może trochę "dziwna" ale w nocy ładnie się prezentuje. Daję 9,5/10
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
No domek taki zwykły...nie specjalny...ale te lakierowane podłogi...śliczne !!
Skąd je masz ?? Nie podobają mi sie te ściany na zewnątrz...Ale nie przesadzajcie !! Domek nie jest taki zły ![]() ![]() ![]() 6,5/10 |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zacznijmy od tego, że nie widzę połowyu zdięć (znając moje szczęście pewnie tylko ja tak mam ;p) a reszta pokazuje się baaaaardzo powoli.
<piętnaście minut później> Bryła- nic szczególnego. Och... te "nowoczesne" domy. Jak ja uwielbiam takie okna :/. Płaski dach, przy boku coś pochyłego, co jest szklane. Nie podoba mi się. Wnętrze: Aż poczuła gęsią skórkę. Zimno, szaro nieciekawie. Po co wyciskarka do soków w sypialni? Zły pomysł. Na zdięciach zagospodarowanie przestrzeni nie wygląda tak źle. Ale na rzucie?! Po co komu tyle wolnego miejsca!? To co mnie najbradziej razi to: tapeta w kratkę przy stole (pewnie miało być oryginalnie, z pomysłem, a wyszło - śmiesznie i tandetnie), lustrzane podlogi, zbyt błyszcząca łazienka, brak ogrodu. 4/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Szachownica w jadalni razi ;/ kurcze .. a ten sedes i umywalka w łazeńce w ogóle nie maszą do kafelek i pokryć sciany ;/ ale jest jak jest xD heh.. ;p
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się 4/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz wygląda trochę jakby był niedokończony, ale w środku mi się podoba, lubię taki wystrój.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|