Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.01.2008, 02:19   #11
Lorena
Guest

Domyślnie Odp: Dom "Deno"

Cytat:
Napisał Karooola :*
Żal mi patrzeć na siedmiolatki, które pokazują światu swą inteligencję.
Dokładnie. I jeszcze na dodatek poprawiając kogoś błędnie, to mnie powaliło.

Co do domku - lubię nowoczesne domki, ale... nie do przesady, dla mnie zasada jest jedna - może być nowocześnie, jeśli przynajmniej w ciepłych kolorach, bo to sprawia, że od razu jest przytulniej.
Ten domek, nie mówiąc już o pustce jaka w nim panuje (i o kompletnym braku ogrodu), jest strasznie taki... zimny, nieprzyjemny, odpychający,wg mnie. Z zewnątrz wydaje mi się taki wielki, że zdaje się, że powinien być parter i pietro, a nie tak jak jest zrobione. A jak się wejdzie, to pustka, totalna pustka, tak, że domek mógłby być o połowę (co najmniej) mniejszy. Nie chciałabym mieszkać w takim domu i nie chciałabym aby moi simowie w takim mieszkali .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.01.2008, 10:13   #12
sunrise
Guest

Odrobinę za mało.. ale jak na pierwszy raz (choć i tak uważam że nie był pierszy) to ok

stare 02.01.2008, 10:38   #13
Komurka
Guest

Już kiedyś pisałem, że klocek z kilkoma oknami nie można nazwać nowoczesnym domem! Nowoczesność cechuje się owszem prostotą, jednak która jest zaskakująca z odrobiną kombinacji!
Wewnątrz jest dość kiepsko, wydaje mi się że to wina źle robionych zdjęć i słabej karty graficznej. Fajnie, że meble utrzymane są w jednym kolorze
Nie wiem, ale wydaje mi się, że nie użyłeś żadnych lamp wiszących tylko wszystkie są ścienne, dlatego pewnie panuje taka ciemność i pustka po środku pomieszczeń!.

stare 02.01.2008, 15:36   #14
avenly

Reputacja: 10

Hmm...lampy na ścianach są w sypialni,łazience i przedpokoju.A co do tej drabinki,to faktycznie jest ona skutkiem używania kodu move_objects.
avenly jest offline  
stare 02.01.2008, 16:11   #15
Parker
Guest

Domek naprawdę bardzo ładny no bryła może trochę "dziwna" ale w nocy ładnie się prezentuje. Daję 9,5/10

stare 02.01.2008, 16:23   #16
sandusiaaa
Guest

No domek taki zwykły...nie specjalny...ale te lakierowane podłogi...śliczne !!
Skąd je masz ?? Nie podobają mi sie te ściany na zewnątrz...Ale nie przesadzajcie !!
Domek nie jest taki zły Zdięcia są w ogóle fajne Przyznam

6,5/10

stare 02.01.2008, 18:13   #17
Sheep-y

Reputacja: 10

Zacznijmy od tego, że nie widzę połowyu zdięć (znając moje szczęście pewnie tylko ja tak mam ;p) a reszta pokazuje się baaaaardzo powoli.
<piętnaście minut później>
Bryła- nic szczególnego. Och... te "nowoczesne" domy. Jak ja uwielbiam takie okna :/. Płaski dach, przy boku coś pochyłego, co jest szklane. Nie podoba mi się.
Wnętrze: Aż poczuła gęsią skórkę. Zimno, szaro nieciekawie. Po co wyciskarka do soków w sypialni? Zły pomysł. Na zdięciach zagospodarowanie przestrzeni nie wygląda tak źle. Ale na rzucie?! Po co komu tyle wolnego miejsca!? To co mnie najbradziej razi to: tapeta w kratkę przy stole (pewnie miało być oryginalnie, z pomysłem, a wyszło - śmiesznie i tandetnie), lustrzane podlogi, zbyt błyszcząca łazienka, brak ogrodu. 4/10
Sheep-y jest offline  
stare 09.03.2008, 14:03   #18
Gratka95
Guest

Szachownica w jadalni razi ;/ kurcze .. a ten sedes i umywalka w łazeńce w ogóle nie maszą do kafelek i pokryć sciany ;/ ale jest jak jest xD heh.. ;p

stare 09.03.2008, 18:56   #19
ZuuZaa
Guest

Nie podoba mi się 4/10

stare 13.03.2008, 15:23   #20
Chloe
Guest

Z zewnątrz wygląda trochę jakby był niedokończony, ale w środku mi się podoba, lubię taki wystrój.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania