![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dziękuje za wszystkie oceny.
Sufit znajdziesz tu http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=42789 Potem go znajdziesz w dekoracje i różne A co do kolumn są maxisowskie |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła- 5/10 dziwna
Ale wnątrze ładne 8/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Stworzyłeś bardzo elegancką i jakże wykwintną posiadłość. Dom z każdej strony prezentuje się rewelacyjnie, do tego ogród, który zachęca do odpoczynku.
Szkoda, że podczas zdjęć nie włączyłeś oświetlenie, zdecydowanie efekty były by lepsza. Hol jest dość pusty,w zasadzie nie ma nic, co mogło by przełamać ta pustkę. Moja uwagę zwróciły również prysznice, których bodajże jest aż cztery. Barek natomiast jest zbyt mdły, za dużo brązu. Ostatnio edytowane przez Ruika : 05.02.2008 - 19:43 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Posiadłość Kwitnąca Wiśnia ma swój urok. Bardzo spodobało mi się zagospodarowanie ogrodu: mimo, iż ma dużą powierzchnię, nie jest pusty- za to masz ogromnego plusa
![]() ![]() Moja ocena 10/10 Pozdrawiam Alex17 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo piękny. Wszystko dobrane kolorystycznie. A najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się ogród. Tylko, że meble są troche za sztuczne. Ale jednakże nie odejmę ani jednego punktu.
:* |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
nie lubie takich domów, ale ten ma coś w sobie.
kolor na zewnątrz jest faktycznie przerażający, ale to nie jest problem ![]() 8/10 za kolor i 'pofatygowany' dach. w niektórych miejscach ^^ |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Niesamowicie się prezentuje ze wszystkich stron z zewnątrz.Wewnątrz mam parę drobnych zastrzeżeń, niektóre pomieszczenia są trochę za puste i zbyt mdłe, ale ten taras z basenem i widokiem na jezioro: rewelacja!Wszystko wynagradza, dlatego 10/10. Dasz do ściągnięcia?
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trzeba przyznać, że dom ma swój klimat. W ogrodzie jest niebiesko, ale to raczej dobrze. Nie pasują mi trochę kolory zewnątrz, ale nie jest źle. W środku najbardziej podoba mi się jadalnia. Jest co prawda trochę pusto, ale da się to przeżyć. A te różowe(czy tam białe) drzewka w ogrodzie... <zakochała się> skąd je masz? 9/10
|
![]() |
![]() |
#19 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
http://modthesims2.com/download.php...ername=&csort=0 Wiśnia
Link dostałem od Nikara Dziękuje za wszystkie oceny .Pozdr... |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
domek całkiem przyjemny, ładnie i pomysłowo urządzony, tylko dopracowałabym tylko dodatki i kolory ścian, podłóg (:
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|