Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2008, 08:26   #11
Koornela
Guest

Domyślnie Odp: Simki by Milcia96

Najbardziej mi się podoba Ashley reszta też jest spoko,ale Ashley naj

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.02.2008, 11:25   #12
Milkaa
Guest

Grin Odp: Simki by Milcia96

Oto Elizabeth dałabym ją do ściągnięcia bo już jest "spakowana" ale nie potrawie dać do ściągnięcia. Jeżeli ktoś będzie miły i pokaże i jak to zrobić to będziecie się mogli nią nacieszyć

Mam nadzieję że się spodoba i proszę o więcej komentarzy

stare 16.02.2008, 11:36   #13
Sheep-y

Reputacja: 10

Lily- nie jest zła
Elizabeth- Mi się nie podoba.... jest taka... dziwna. Ma za dużą dolną wargę (w porównaniu z górną), brzydki nos.
Sheep-y jest offline  
stare 16.02.2008, 17:13   #14
Mafee
Guest

Ehem.. więc jak na moje oko :
Kornelia - jest ładna, pasuje jej do karnacji kolor włosów i jej kształty. Ma trochę za małą górną wargę. 9/10
Herina - gdyby się tak przypatrzeć, to wcale nie jest taka zła, pomimo jej kanciastych i takich.. `obszernych` kształtów twarzy i źle dobranej fryzury. 5/10
Vanille - wygląda niczym zrobiona na `Pocahontas` xdd Wszystko było by ok, gdyby nie ten szeroki nos [mógłby być bardziej zgrabny], ten kolor oczu i te takie.. `rozciągnięte` pionowo usta. Podoba mi sie fryzura. 6/10
Nadienne - w ogóle mi się nie podoba. Ani kolor włosów, ani ta twarz, ani usta, ani oczy, ani nos, nic kompletnie. Może przymknę oko na jej fryzurę. 2/10
Ashley - zbyt.. ludzka. Jakaś taka `ulizana` i ma za dużą warge [któraś Simka z kolei, masz jakąś manie? ;D] 4/10
Carmen - nie podoba mi się. Wyrysowana, strasznie ciemna.. `ciężka do strawienia` xdd Też nie widzę w niej nic ze stylu Gothic x] 3/10
Lily - bez obrazy, ale wygląda jakby była w wieku podeszłym i sie `próbowała` odmłodzić xd 0/10
Elizabeth - ma okropny nos [ponoć tym, którym widać dziurki w nosie będą dłużej żyć, ale Simsów to nie tyczy, zapewniam Cię ;D], jej kolor włosów wygląda jakby był siwy, a warga dolna znooowu za duża. Fryzura może być. 2/10

Zdecydowanie moją faworytką jest [jak niektórzy nazwali] `Maxisowska` Kornelia.
W SUMIE : 31/80 --> słabo, ale to tylko moja ocena ;))

Rozmawiałam z kaloszem, który spadł z pułki
-Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał.

stare 17.02.2008, 11:56   #15
Królik5
Guest

Kornelia - Nie wiem dlaczego, ale jej twarz wydaje mi się dziwna... może taka, zbyt ludzka? Po za tym, tak jak mówiła Mafee, jej górna warga jest zdecydowanie za mała.
Herina - Włosy mi się nie podobają, twarz jest również 'dziwna', ale powiem, że oczy ma świetne .
Vanille- Oczy nie pasują do twarzy. Wyglądają na takie..sztuczne (tak, nawet w Simsach!), i ma trochę 'za wielki' nos. Fryzura może być.
Nadienne - Do oczu to samo co przy Vanille, dolna warga zbyt rozciągnięta, i fryzura nie pasuje.
Ashley- trochę zbyt cienka górna warga w porównaniu do dolnej, oprócz tego- nawet dobra.
Carmen-Twarz wygląda dziecinnie przy tych dużych oczach. Fryzura a'la Amy Winehouse ?

Lily- Brwi wyglądają jak linie, dolna warga za duża, i usta takie (ogólnie) małe. Po za tym może być.
Elizabeth-brwi za wysoko, dziurki w nosie za duże, dolna warga za duża w porównaniu do górnej, i high-light na jej włosach jest po prostu 'zły'.

(wiem, nie umiem oceniać T.T)

stare 17.02.2008, 13:05   #16
sympathique.
Guest

Hmm.. twoje simki są całkiem ładne. Moim zdaniem Vanille byłaby przepiękna, gdyby:
-zmienić jej usta (mniejsze powinny być) no i oczy zmniejszyć.
-Czarne włosy pasują, ale ta fryzura nie- zmień ją.
Może zamieścisz jej poprawioną wersję?

stare 18.02.2008, 19:48   #17
Milkaa
Guest

Wink Odp: Simki by Milcia96

Oto Morgana. Proszę nie zwracajcie uwagi na ubranie ponieważ chciałam tylko pokazać długość jej włosów

No to tyle. Aha zapomniałam postaram się wynaleść Vanille i zmienić jej wygląd wg. rad kago-to-ja

EDIT: Nie znalazłam Vanille ale starałam się ją zrobić jak najbardziej podobną. Aby nie cofać się do pierwszej strony zrobiłam ***Before*** & ***After*** Więc powiedzcie mi która Vanille jest ładniejsza xD

Ostatnio edytowane przez Milkaa : 18.02.2008 - 20:10

stare 19.02.2008, 13:55   #18
sympathique.
Guest

Nowa Vanille- bardzo ładna, 9.5 na 10
Morgana jest cuudowna. Skąd masz jej włosy? 11111111111/10

stare 19.02.2008, 18:20   #19
Milkaa
Guest

Włosy mam z .... chwila.... jeszcze troche.... Już wiem ! Z http://louis.new21.net/ no to tyle?

EDIT:Aha Morgane moge dać do ściągnięcia... ale nie umiem tego zrobić ^^ jak mi powiesz jak to ją otrzymasz :smirk:

Ostatnio edytowane przez Milkaa : 19.02.2008 - 18:31

stare 05.03.2008, 17:36   #20
Nyks
Guest

Moje oceny:
Kornelia: 8/10. Moim zdaniem ma za małą górną wargę, za cienkie brwi i jakby przestraszone oczy, ale ładnie dobrany makijaż i fryzurę.
Herina: 6,5/10 Jak powiedziała wcześniej RoxyFM ma niekształtną twarz i za małe usta. Nie podoba mi się.
Vanille: 7/10 Ma wszystko za duże. Oczy, usta i nos i zbyt pociągłą twarz. Ale w sumie nie jest zła.
Nadienne: 6/10 Dziwny makijaż i za duże oczy. Wygląda jakby nabrała powietrza i go nie wypuszczała.
Ashley: 7/10 Za małe oczy i za duża dolna warga. Źle dobrany makijaż.
Carmen: 8/10 Za duże oczy, za małe usta, za ciemny eyeliner. W sumie wygląda trochę jak lepsza wersja Bellatriks z HP:p
Lily: 5/10 Za 'sucha'. Zbyt widoczne rysy twarzy. Za duża dolna warga.
Elizabeth: 5/10 Oryginalna, czy raczej dziwna? Nie wiem. Zdecydowanie za duża dolna warga i zbyt odsłonięte nozdrza. Oprócz tego wygląda jakby miała wiszący biust.
Morgana: 10/10 Najlepsza.
Nowa Vanille: 8,5/10 Dobra, lepsza, ale nadal za duże oczy.

W sumie:
71/100
Nie jest źle. Wystarczy poprawić drobne szczegóły. Ciągle robisz za dużą dolną wargę. Duza dolna może zostać, ale górną powiększ.
Czekam na następne:]

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania