![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To są moje pierwsze simki więc proszę o wyrozumiałość
![]() Kornelia- nauczycielka w liceum ![]() Herina- córka króla elfów (stara się zamaskować swoje pochodzenie). ![]() Vanille- modelka ![]() Nadienne- simka z mojego FS ![]() Mam nadzieję że wam się spodoba. Bardzo prosze o szczere oceny ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm...mają trochę przygłupie wyrazy twarzy
![]() Kornelia-taka jakaś maxisowa Herina-taka...taka...nie mogę znaleźc odpowiedniego słowa...jakaś taka...przygruba,niekształtna Vanille-nie obraź się,ale troszkę przypomina cygańskiego konia ![]() Nadienne-na zdjęciu wygląda jakby się strasznie nadymała.Dasz inne zdjęcie?
#3 |
Guest
|
![]()
Dobrze, na początek ja.
Kornelia ma moim zdaniem za cienkie brwi i zbyt proste łuki.Ma bardzo ładną fryzurę. Makijaż jest w porządku, tylko oczy są zbyt rozstawione na boki. Nos jest idealny, ale usta trochę za mało uśmiechnięte. 7/10 W Herinie nie ma chyba nic, co by mi się podobało. Vanille ma zbyt duży nos i zbyt obszerny makijaż oczu. Twarz jest za długa i zbyt chuda. Usta też jakieś takie smutne. Fryzura ok. 5/10 Nadienne bez wątpienia się wyróżnia z powodu włosów, ale w zasadzie prócz tego, to niewiele ma do pokazania. 4/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Cóż dziękuję za szczere opinie
![]() Nudzi mi się więc jeżeli zdążę to jeszcze dzisiaj dam nowe zdjęcie/a |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Taaaaak zdążę jeszcze dzisiaj
![]() Przepraszam za bodyshopa i za (nie wiem dlaczego) słabą grafikę :con: Mam nadzieję że sie spodoba :shifty: ![]() ![]() No to tyle ![]() EDIT: Carmen to typ Gothic ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 22
|
![]()
Większość simek ma nienaturalnie duże oczy; niczym tak jakby zobaczyły ducha.
Tak szczerze to tylko Kornelia jest w miarę. Ashley i Vanille mają źle dobrany makijaż. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mi się Kornelia bardzo podoba
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Kornelia- jakie zdziwienie na jej twarzy
![]() Herina- nie podoba mi się. Wygląda na znudzoną Vanille- Nie. Ma za durzo oczy. Za 'pociągłą' twarz, za sztuczne usta. I ten niebieski cień na powiekach :/ Nadienne- wygląda jak chora psychicznie (bez urazy) Ashley- Może być. Nie podobają mi się usta. Carmen- Sztuczna, nieładna. Nie widzę w niej nic "gothik" (swoją drogą co to za typ?) |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
U Kornelii przyczepię się tylko do brwi... mają dziwny kształt przez co sprawia wrażenie... zdziwionej?
Herina ma dziwną fryzurę, poza tym niczym się nie wyróżnia Vanille chyba za duże oczy ma, nie uważasz?;p twarz jest zbyt pociągła a włosy to uwydatniają (jak na moje oko ![]() Nadienne ma fajna fryzurę tylko kolor nie taki.. oczy wyglądają na takie.. płaskie? i też są za duże.. a usta za małe (chyba, że to wina miny jaką zrobiła) Ashley jest fajna xP U Carmen nie podoba mi się makijaż no ale skoro (jak piszesz) jest gothem .. ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Po raz kolejny... wybaczcie że w bodyshopie
Oto Lily: ![]() Mam nadzieję że sie spodoba ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|