![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A i jesli chcesz znam fajna stroke z meblami
http://www.4eversimfantasy.net/ a i stawiaj mwble na ukos. Nierub takich kwadratowych pokoji. Popatrz się na inne domki. I popros o porady. Jak poprawisz ten domek wystaw go. Prosze masz talent Ostatnio edytowane przez simsbomba4 : 18.02.2008 - 13:43 Powód: bład |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra już widze.Nie umiesz dobierac mebli i bryła mi się niepodoba 4/10
POZDRO |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
zle mnie zrozumieliscie. nie bede nic poprawiac. taki mam styl. nie podoba wam sie, to trudno. w tych forumowychy domkach tez mi sie wiele nie podoba, ale to wasz styl. meble pod katem - to nie dla mnie. 4esf tez nie ma mebli dla mnie.
ale dzieki za rady i oceny |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Hmmm...Cóż trudno ocenić bo zdjęcia są niewyraźne
ale jakoś se poradze,tak więc...dom jest klockowaty do kuchni mogłaś dać białe kafelki i tapete pomarańczową,salon troche pustawy ( ogólnie ) a łazienki obie mi się podobają ( nie mam zastrzeżeń )sypialnia chyba najładniejsza a pokój córek piękny tylko skąd masz te niektóre meble z pokoju córek? a ogród jedny słowem mówiąc ładny Pozdr. ![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
to to ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mabda : 18.02.2008 - 17:55 |
||
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Styl o.O hmmm.. takim się raczej nie wybijesz
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ponad inne domki
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
ale mnie sie moje domki podobaja. sa male przytulne i proste. za stara jestem na kombinowanie, stawianie na skos czy inne takie pierd*oly. uwagi odnosnie kolorystyki przyjelam i w sumie uwazam, ze macie racje. wszystko jest kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. i wlasnie w tym miejscu mamy tego dowod
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|