![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Śliczny...10/10
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 14
|
![]()
Domek jest dość ładny i przytulny. Prawie we wszystkich wnętrzach kolory zostały ładnie dobrane, zaś wystrój wnętrz jest ciekawy. Pokoje są przytulne, pomimo tego, iż zostały urządzone w nowoczesnym stylu.
Wymienię to, co mi się nie podoba: - pomieszczenie określone jako "wejście" jest duże i puste, przydałby się chociaż jakiś wieszak; - świecznik w salonie moim zdaniem nie pasuje do wystroju tego wnętrza, jest jakby z innej bajki; - zupełnie nie podoba mi się stół, czy raczej ława w kuchni, szczególnie unoszące się w powietrzu siedziska; czy simowie w ogóle mogą przy tym jeść?; - szafki w kuchni zastawiają okna, co z zewnątrz zapewne nie wygląda najlepiej; - pokrycie ścian w sypialni sprawia, że nie pasuje ona do reszty domu, zaś pościel kolorystycznie nie pasuje do sypialni. Poza tym jest naprawdę ciekawie i mimo iż ja nie przepadam za internetowymi domkami, to tutaj jakoś mnie to nie razi. Pozdrawiam ![]()
#14 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny, do tego ten zimowy klimat ;p Jedyne co mnie ciekawi to palma, od kiedy one rosną na terenach gdzie występuje zima;p 9/10
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cały domek jest atrakcyjny.Krótko i na temat 10/10
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest