![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Spróbuj wynieść rodzinę z domu przez skrzynię rodzin. Tam jest taka ikonka, która przedstawia trzy osoby i strzałkę. Weź myszką tą ikonkę i kliknij na dom, zktórego rodzina ma się wyprowadzić. Wtedy wyprowadzisz całą rodzinę.
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
a może chodzi o wiek sima ja miałam dorosłą i co niemogłam dopiero jak jej matka stała się emaerytką
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
poza tym co ma do simki jej matka? lepszej bajki nie slyszalam :laugh: a co do problemu, to mozesz rownie dobrze spakowac lub skopiowac ulubione rodzinki, odinstalowac i zainstalowac gre. duzo nie pomoglam, ale nic... zly dzien mam ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
U mnie jak klikam na gazetę/komputer to wyskakuje kto ma się wyprowadzić itp. No i wtedy przyjeżdża taksówka i simowie żegnają się. A u Ciebie to może być błąd gry.
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jeśli wyskoczy to okienko z simami do wyprowadzki i jeśli z naszym simem nie wyprowadzamy nikogo, to wtedy klikamy ten haczyk na dole, jeśli klikniemy krzyżyk, to anulujemy całą wyprowadzkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Odświeżam, bo wczoraj mi sie tak zrobiło w grze.
Gazeta i komputer nie pomagały. Nie wyskakiwalo okienko do przeprowadzenia, nic sie nie dzialo, po prostu polecenie znikało. Okazało sie, ze to wina nagrobka, który mialam na parceli. Sim który umarł nie został zarejestrowany przez grę jako martwy. Dopiero jak przeniosłam nagrobek na parcelę publiczną, to pozostałym simom wyskoczyło wspomnienie o śmierci tamtego i juz mogli się wyprowadzić. Może komus sie przyda. Nie wiem czy to błąd gry, czy też jakiegos dodatku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
student067 - nie offtopuj takimi głupmi postami.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|