![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Domek jest do ściągnięcia tutaj
jak grałam na nim to mi się troszkę gra przycinała, ale jak masz dobrego kompa to powinno być wszystko ok ![]() ![]() a co do tych negatywnych to też dziękuję, postaram się wykorzystać rady, przynajmniej niektóre ![]() Ostatnio edytowane przez zanetka89 : 06.03.2008 - 09:22 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba ale troszkę tak surowo
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
wszytsko piekne śliczne tylko po jaki czort wstawialaś te półscianki na taras ? xP ochydnie to wygląda ;( i tak zmaszczone ... daje 7/10 xD za ogólny wygląd a te 3 za takie oszbecenie tą półscianką xd hehe ;p pozdro
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom mógłby być, gdyby nie to, że wszędzie jest szklana podłoga! xP
Ocena: 8/10 (duży minus za tą podłogę) |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła:Nie przypadła mi do gustu 3/10
Ogród:Okropny 1/10 Kuchnia:AAA! Okropna 3/10 Łazienka nr.1:No może być 5/10 Gabinet:Ym ekhm! ładny 8/10 Sypialnia:Szkoda słów 0/10 Salon:Bardzo ładny 10/10 Łazienka nr.2:Da sie znieść 5/10 Siłownia:Dobry pomysł 7/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Szcerze mówiąc to bryła może nie jest zaciekawa, ale za to wnętrze jest całkiem niezłe jak na pierwszy twój domek
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła- było by dobrze, gdybyś nie wydziwiała z tymi wszystkimi kształtami, wygięciami, oknami jak ze szklarni. Wolę tradycyjne modele. Chociaż możliwe, że chciałaś odbiec od zwykłej nudności i rzucić na nowe pomysły na budowanie. Hm.. 4/10
Ogród- surowy, jedno drzewo i ogrodzenie. Lubię otaczać moich simów przyrodą, a tu nie widzę jej wiele. Basen jest taki.. upchany. I zdecydowanie za duży. Ogród bez wyrazu. 2/10 Kuchnia- nie chciałabym tam jeść ![]() Łazienka I- podoba mi się. Zwłaszcza pochwalę Cię za kafelki. Niebanalne rozwiązanie! 7/10 Gabinet- schludny, przejrzysty. Myślę, że twoim simom dobrze się tam pracuje. Brakuje mi przyrody! 6/10 Sypialnia- brrr, powiało grozą! Nuda, zero kreatywności. Bez zbędnych ogródek 0/10 Salon- ładne okna! Już wiem po co były Ci potrzebne. Jednak dalsza część pomieszczenia znowu: oschła i lodowata! 3/10Łazienka II- coś jakby garderoba, zbiór kosmetyków. Ładna. Ale (alee ![]() Siłownia- źle, źle, zero fantazji! Chociaż ciekawy pomysł. 3/10 Pomieszczenia wyglądały by dużo lepiej bez tego lodowatego i smutnego klimatu, który krąży w powietrzu.. Może spróbuj kolorowych tapet? Polecam te: http://www.simsinparis.com/afbeeldin...l1-1-klein.jpg Możesz ściągnąć je z www.simsinparis.com ,zakładka Walls&Floors. Nie porzucaj pasji i twórz dalej ![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła; no rzeczywiście nowoczesna :d ale ja takich nie buduje więc się nie znam jak dla mnie to 8/10
Kuchnia: wygląda jak z jakiegoś statku kosmicznego xDDD brzydka 2/10 łazienka; no nawet ładna, jak już ktoś zauważył, fajny pomysł z tą podłogą, jednak ten kibelek mi się nie podoba 8/10 gabinet: dziwnie wygląda to biurko i krzesło, kolory też nie za bardzo 6/10 sypialnia; podoba mi się połączenie czerwieni z białym i czarnym, jednak meble są nie za fajne.. 6/10 salon: bardzo ładny, mi się podoba 9/10 łazienka 2: bardzo ładna 10/10 siłownia: a raczej tylko urządzenia do ćwiczeń :/ 2/10 ogród:"Na ogród nie patrzcie, bo nawet nie starałam sie nic z nim robić" no to było się postarać ![]() Dom jest zbyt pusty i... "odblaskowy"(?) ciekawa jestem jakby wyglądał "cieplutki i milutki" domek w twoim wykonaniu ![]() 7/10 Pozdrawiam An.
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
ładny . a zarazem piękny
![]() ![]() ![]() 10/10 Pozdr. od Sheby ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|