![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() Na ogród nie patrzcie, bo nawet nie starałam sie nic z nim robić ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:36 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Słabej jakości zdjęcia. Dom jest strasznie zimny i pusty. Bryła jest trochę za wielka, ale jest nawet ok. Najładniejsza jest ta sypialnia czerwona. Daję 4/10. Nie chciałabym mieszkać w takim domku.
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła za duza i dziwnie wyglądaja te okna w dachu a jak zabaczyłem wnętrze ta aż mnie dreszcze przyszly tak tam surowo,pustawo trochę w srodku i brzydka jakoś zdjec
1/10 pzdr. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zdjęcia są poprostu do kitu ;/ ale to pominąwszy, to taki sobie... powtykane, naciapane, nie podoba mi się, ale nie jest też, aż tak trgicznie... Następnym razem dodawaj zdjęcia (jeśli wgrywasz na imageshack.us) inaczej, tzn. skopiuj ostatni link, i wstaw tak: [ IMG ] ten skopiowany link [/ IMG ] , byle bez spacji... ;d te zdjęcia poprostu odrzucają.... ;pp
EDIT: No i bryła beznadziejna, teraz dopiero to zauważyłam na tych zdjęciach-gigantach :shifty:
#5 |
Guest
|
![]()
skąd masz fotele z sypialni (fotka nr 10)? Nie oceniam, zdjęcia są słabej jakości, trzeba było je robić przy oświetleniu. Zamieszczaj zdjęcia w normalnej wielkości.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fotele w sypialni są z tej stronki:
http://www.aroundthesims2.com/object...002/index.html |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki Ci bardzo
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
popraw zdjęcia na większe, lepszej jakości, to może ocenie :/
#9 |
|
![]()
Domek ładny, ale trochę pusty.
Nie podoba mi się też, że ma tyle okien... Dam 6/10 Czekam na kolejne domki^^ Zapraszam do odwiedzenia moich. Linki w sygnaturze. Pozdro!
#10 |
Guest
|
![]()
Nic specjalnego <ziewa>
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|