![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam pojęcia czy o ten sam problem chodzi ale po wgraniu podróży, czasami przy włączaniu trybu rodziny w pewnym momencie robi się niebieski ekran z jaśniejszym elementem a potem kiedy wchodzi do samej rodziny zamiast paska z zadaniami mam niebieską imitację tego, tyle, że niczego nie można robić podczas tego. Po zwinięciu Simsów na pasek zadań i włączeniu to mija.
Zastanawiam się czy to coś z grą czy z moją kartą graficzną. Spełnia wymagania ale nie jest najsilniejsza.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
sorry ze wam tak zawracam głowe ale znow tak sie stalo jest cos w tym stylu STOP:0x0000008E probowałam cos poszukac na ten temat sa rozne rzeczy ale nic kompeletnie z tego nie rozumiem... moglabym sobie dac z tym spokoj ale chcialabym sobie jeszcez pograc... POMOZCIE!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możliwe, że masz mało miejsca na dysku, albo Twój komputer w środku jest bardzo zakurzony - mi w przypadku Blue Screena pomogło odkurzenie go od środka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|