![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła 0\10 pomysł położenia domu w piwnicy jest bez sensu . Co do wnętrza przepięknie dam 10\10 gdyba nie ta bryłą . końcowa ocena 5\10 . Masz wielki talent co do wnętrz postaraj się o bryła a chętnie zobaczę twoje kolejne domy .
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ślicznie 10/10 nic dodać nic ująć
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miło jest zobaczyć coś'innego'. Co prawda piwnica to nienajlepsze miejsce na mieszkanie, ale ponmysł ciekawy
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, ale wnętrze...miodzio ;)).
Piękna kolorystyka, uwielbiam zieleń we wnętrzu, nadaje mu fajny charakter. Za wnętrze daję 10/10, a za bryłę...sama nie wiem. |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
brzydki kolor ściany w "pokoju praktycznym"
![]() nie najlepsze umiejscowienie telewizora seledynowe kolor mebli w kuchni nie pasuje nie wiem czy dobrze widzę... ale nie ma ściany oddzielającej sypialnię (?)- wielki minus basen w pokoju- mało praktyczne tym bardziej, że obok jest TV... dobrze, że nie może wpaść w TS, bo byłoby nieszczęście... piękne meble (szczególnie te z ciemnego drewna) ogólnie dom nie najlepszy i mało praktyczny- dzieci to tu nie odchowasz ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nie bardzo rozumiem dlaczego dla niektórych brak maxisowych mebli to minus. Dla mnie jest wrecz przeciwnie. Meble maxisa są tak sztuczne i niepraktyczne, ze ciezko nimi urzeczywistnic swoje wizje
![]() Bez dodatków z neta było by strasznie nudno. Co do samego domku - nie bardzo rozumiem dlaczego akurat piwnica? To chyba czesc jakiegos wiekszego pomysłu? Moze na pietrze mieszkają tesciowie? ![]() Wnętrze jest swietne. Ogromna ilosc lamp wprowadza przyjemny klimat. Bardzo mi sie podoba pomysł z krytym basenem. Rzadko się widzi takie rozwiązania, a szkoda. Oby tak dalej! ![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet ładny 9/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|