|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką ocenę szkolną wystawiłabyś/wystawiłbyś temu domowi ? | |||
Celujący (6) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 48.08% |
Bardzo Dobry (5) |
15 | 28.85% |
Dobry (4) |
8 | 15.38% |
Dostateczny (3) |
3 | 5.77% |
Dopuszczający (2) |
0 | 0% |
Niedostateczny (1) |
1 | 1.92% |
Głosujących: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
9/10 - trochę mi przeszkadzają takie duże dachy :-)
Ale jest b. spoko. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmm.. jak sie stawia jak np. w pokoju dziewczynki te lalki i misie odrazu obok siebie tak jak tutaj :
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
8/10
- za duże obrazy nad łóżkami (wg mnie lepsze byłyby 2 mniejsze) - za bardzo zagracony pokój dziewczynki Najlepsze pomieszczenie - kuchnia. B.przytulna Fajna bryła. Ogólnie - bdb ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 02.04.2008 - 16:47 |
![]() |
#5 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Kodem: boolprop snapobjectstogrid false Trzeba mieć także włączony: moveobjects on Bardzo dziękuje za wszystkie oceny ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
O Bardzo Dziekuje Kotqu :** Hihih
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bardzo mi się podoba w sondzie zaznaczyłam bardzo dobry(5) nie wiem dlaczego..Czegoś tu brak. Uwilebiam zieleń
Acha Ftopic zaznzcyła niedostateczny z pewnością zazdrości ci |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jest jeszcze hack do ściągnięcia - SeeThem2.
Zaznaczasz sobie w ustawienach opcję stawiania przedmiotów w grupie. To oczywiście dla Gratki95 ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła- dominuje tu wiosenna moc. Kwiaty, zarośnięte "żywopłoty" w przedsionku, zielone drzewa. Z boku domu widzę śliczne balkony! Bardzo ładnie. Nie myślałam, że kiedyś to postawię: 10/10
![]() Salon- home, sweet home. Cudowny napis! Taki optymistyczny. Kiedy Amelia wraca ze szkoły na pewno bardzo się cieszy ![]() Sypialnia Alicji- ładna szafa, magiczny wręcz obraz nad łóżkiem. Bardzo ładnie. Jednak brakuje mi takiego głównego ZIELONEGO obiektu. 6/10 Sypialnia Amelki- przepych, tłok. Źle! 3/10 Kuchnia- skromnie. I dobrze. Bardzo przytulnie. Tylko kwiatek na stoliku ^^ Byłoby super z nim. 7/10 Łazienka- fuj, kafelki są tragiczne! I ręczniki. Poza tym ładnie i obowiązkowo zielono. 4/10 |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|