![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu nie za ciekawa ten dziwny dach i ta cegła ciemna . Ogród już wyszedł lepiej ,bardzo spodobała mi się ta altanka , jednak dałbym jeszcze kilka krzaków do o koła domu .
Wnętrz jak bardzo ładne jednak mam kilka zastrzeżeń . Najbardziej przeszkadza mi ten fiolet w sypialnia mogłaś dać fiolet tylko na jedną ścianę lube dwie a nie wszędzie . Nie podoba mi się także kuchnia . najlepiej ci wyszła łazienka jest świetna. Wystawiając ocena biorę także pod uwagę że nie używałaś głównie dodatki maxisowskie . Ocena 7.5\10
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ah, te monitory ![]() |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mi bardzo podoba się ogród. Dużo drzewi roślin.. Świetny!
Za to mniej podoba mi sie kolor wnętrza pracowni architekta i sala baletowa. Po za tym wszytko jest OK ![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo fajna prezentacja i domek też niczego sobie, choć ściana w sypialni jest WEDŁUG MNIE (bo innym może się podobać) rzeczywiście paskudna...
IRBIS - jestem pełna podziwu dla somów, które budujesz... no i historie, które przy nich prezentujesz... Ocenka: 9/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba jedynie ten zielony, mocny kolor ścian i kolor z zewnątrz, ale reszta jest cudowna!;]
9,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|