![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jeśli mam być szczera to powiem, że wykonałeś "wielkie bezguście".
Pomijam już fakt pustki w pomieszczeniach. Zero wyobraźni, zero pomysłu na wykonanie. Po prostu "coś" zrobiłeś czego ja nie kupuję. Gdybym oceniała dała bym z czystym sumieniem 0. Znam Twoje wcześniejsze pracę i wiem, że kogo jak kogo ale Ciebie stać na coś lepszego niż to co zaoferowałeś nam tym projektem. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Trochę pusto, ale oprócz tego to ok. 8/10
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ruika - (??) że co proszę ?! możesz mi wytłumaczyć na czym polega to "wielkie bezguście", hmmm ciekawe. "Po prostu "coś" zrobiłeś czego ja nie kupuję" <--- błąd składniowy powinno być "Po prostu zrobiłeś "coś", czego ja nie kupuję"
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Widać, że warto było spędzić te 5 godzin nad budowaniem. Aż chciałoby się mieć taki pasaż handlowy w swoich Simsach.
![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
No, no postarałeś się. Najładniejsza jest restauracja. Troche pusto, ale w pawilonie handlowym mi to nie przeszkadza. Nie podoba mi się kolor ścian w sklepie spożywczym. Ocena:9/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Bardzo ładny, tylko faktycznie w salonie fryzjerskim trochę pusto. 10/10
#18 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo fajne centrum handlowe
![]() Co się będę rozpisywała 9/10 (bo czegoś mi brakuje, ale nie do końca wiem czego) ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Drogi Kubuss`ie już tłumaczę:
- ogrodzenie przed hala - kwiaciarnia: meble białe z niebieskimi akcentami + obraz przedstawiający maki + brązowe? ściany - sklep zoologiczny przypomina bardziej hotel dla zwierząt albo poczekalnie u weterynarza - toalety: ręczniki w publicznej toalecie, zupełne nieporozumienie. Gdzie higiena? Zielone kafelki a na nich zawieszone rybki w kolorze morskim. Zły pomysł. - H&M bardziej przypomina lumpeks. Parę wieszaków, przymierzalnie i tyle. Nawet nie nazwałabym tego sklepem. - Kącik dla maluchów w kolorze biało-czarnym? - sklep spożywczy przypomina bardziej chłodnię Uogólniając to wszystko co napisałam wyżej: - źle dobrałeś kolory okładzin do pomieszczeń - złe (czyt. mało estetyczne) rozmieszczenie oświetlenia - obrazy jakie dałeś na ściany nie pasują do poszczególnych pomieszczeń. p.s dziękuje za wyłapanie błędu. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ładny^^. Widać że włożyłes w niego 5 godzin.
Jedyne uwagi to to (xdd), iż: - w spożywczaku jest za biało, - gdzieniegdzie pustki, - brak obrazów itp., przez co pawilon robi się "szpitalny" ;p |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|