|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom: | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 60.00% |
Tak, |
11 | 36.67% |
Nie, |
1 | 3.33% |
Okropność. |
0 | 0% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
OMG, jakie ty masz tempo. Zlituj się człowieku ;p.
Dom, bardzo podoba mi się z zewnątrz. Ta wiata (nie wiem ja to ująć xd) jest ładna. W środku też jest bardzo ładnie. Jestem zachwycona tymi kafelkami z łazienki. Jedyne co bym zmieniła, to chyba ten kominek. Nie pasuje mi tam ta ilość tego drewna. Za dużo go tam. Acha, no i w sypialni jakoś nie do końca mi kolory grają. Ocena: mimo wymienionych przeze mnie wyżej uwag, dam Ci 9,5/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
W końcu jakaś ciekawa bryła twojego wykonania, cieszę się 7/10
Ogród - znowu za mało roślin, drzew i kwiatów, ale widzę, że i tak na nie za dużo miejsca nie ma We wnętrzu wszystko ładnie do siebie pasuje, tylko łazienka ma za dużo tej całej mozaiki, przez co wygląda dziwacznie, no i w sypialni kolor ścian nie pasuje. Z domku na domek jest coraz lepiej, tak trzymaj, może niedługo całkowicie mi przypasujesz |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Mmm. Cudnowny.
![]() Nie wiem, co ja już mam oceniać w Twoich domach. ![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo przytulny. Ładny. 10/10
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle śliczny dom, ten ogródek z krzesłami jest super. Wnętrza takie przytulne i w twoim stylu. To mi się podoba. Ocena: 10/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Fajny ten domek, ale nazwa nie pasuje. 9/10
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Łazienka jest cudna, te kolorki. Całość znowu do mnie trafia bo ja bardzo lubię takie małe domki. Wiem, że się powtarzam ale mogło by być więcej właśnie takich do pobrania.
|
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak dla mnie to zbyt klaustrofobiczne przestrzenie- nic tylko wejść i potykać się o wszystkie klamoty stojące jeden przy drugim... pfe... Niektórzy lubią taką ciasnotę, ale do mnie przemawiają przestronne pomieszczenia.
Minusem jest jeszcze ta wiata przed domem (jakaś taka niewydarzona) i pół ścianki przed domem... wygląda jaj jakaś zagroda dla bydła. No ale dość tej krytyki, dom ma też swoje plusy: 1) dobrze dobierasz kolory (choć ta łazienka nieco zbyt pstrokata) 2)śliczny ten zakątek z lustrem (przedpokój) 3) bardzo podoba mi się dywan w sypialni i sam sypialnia też ładna, taka zwyczajna, ale ładna 4)świetny samochód.Sam chciałbym taki, ech...<rozmarzony> 6)wspaniale dobrany sufit, a ja w ogóle nie umiem żadnego wstawić- pełen podziw. Summa summarum: 6-7/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Czy ja Ci już pisałam że kocham jak budujesz domy ? Nie? No to już wiesz
![]() I znowu zbudowałeś dom w moich kolorach ![]() A bryła to już w ogóle a jej kolor eh cud malina! Nie zbytniego ogrodu ale tam ![]() 9,95/10 _____________________________ Tokio Hotel is the best |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|