![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
troszke razi mnie brak fieranek, ale masz za to super luzko w sypialni, ogolem super 10/10
|
![]() |
#13 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Mnie się za bardzo nie podoba- nie mój styl. Meble są dopasowane nie pod kolor, kuchnia też nie wygląda za dobrze...
Ale bardzo spodobał mi się ogród. Ten busz z krzaczków... pięknie! I jeszcze łazienka jest spoko (taka... normalna). Szczerze powiedziawszy, mogłoby być lepiej. 6/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet ładny dom, ale przyczepię się do kilku szczegółów:
- przed domem jest tak ciemno i szarawo ( dałabym więcej kwiatów przed domem i przeniosła skrzynkę ) - w korytarzu zmieniłabym tapetę ( ta biała cegła nie pasuje, zamieniłabym ją na tapetę o żywszym kolorze ) - w salonie tapeta nie pasuje ( dałabym jaśniejszą ) - w okolicach telewizora na ścianach jest za pusto ( dałabym jakieś obrazy ) - nie pasuje mi to niebieskie biurko w sypialni rodziców ( inny kolor, ten jest fatalny ) - w kuchni te czarne szafki nie pasują do reszty ( dałabym brązowe ) - dach jest za wysoki i w ogóle nie ten typ ( dałabym niższy i bardziej urozmaicony ) Trochę tego jest, ale to tylko drobne błędy. Najbardziej podoba mi się ogród i sypialnia dziecka, po prostu śliczne. Ocena:8/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
hej domek moim zdaie śliczny
![]() ![]() oseniam go 10-10 p podoba mi się sypialnia dziecka śliczna . Łużeczko szczegulnie chcaiala spytac z jakich stron ściaglas zeczy dla dziecka ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|