![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Belcho i Carmelita przyjechali z Simzylii do Kwitnących Wzgórz jako przyjaciele.Z czasem ich uczucie się rozwinęło (tak jak i wielkość portfela).Teraz,kiedy Carmelita zaszła w ciążę,a Belcho zarabia coraz więcej,postanowili w końcu się przeprowadzić.Niestety,dom jest narazie wynajmowany i nie spełnia ich wszystkich oczekiwań,ale nie stać ich na droższy.
Z góry dziękuję za szczere ocenki ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:36 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie zdjecie tego gościa w ogrodzie
![]() Widać niebo. Meble w kuchni wogóle nie pasują do kuchni...w sensie nie ten kolor mebli ![]() Wogole nie podoba mi sie pokój dziecka...tam są szare ściany ![]() No...to tyle, ogólnie 5/10 Pozdrawiam! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeju,tego nieba nawet nie zauważyłam
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Można by ja zdecydowanie zmiejszyc, urzadzic w innych barwch, szczególnie szafki...np jakies brązowe
![]() |
![]() |
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Podoba mi się ogród widzę że masz dodatki z płatnych stron .
Bryła taka sobie . Wnętrze też takie sobie nie które pomieszczenia są za ciemne i duże pomieszanie stylów najlepiej to widać chyba w sypialni . Dobrze by było jak byś miała sufit możesz go ściągnąć z tej strony http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=198009 Trzeba sią tam zarejestrować . Ocena domu 4\10
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo przyjemny
![]() Fajnie umeblowany, miły ogródek... Ale bryła nie bardzo mi się podoba (ale tylko tak trochę ![]() I masakryczne są martwe ryby wiszące nad akwarium ![]() Ocena 8/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Meble nie pasuja do koloru ścian!
A o kuchni to już w ogóle nie będę mówiła nie zachwyca niczym ten dom. 5/10 _______________________ Tokio Hotel is the best |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz: bryła za duża i trochę klockowata. Te okna są okropne. Jak w sklepie. No i nawet nie ma w nich zasłonek...
W środku: wiele rzeczy mi tu nie pasuje. Chociażby, jest zdecydowanie za dużo szafek w kuchni. Te krzesła też mi się nie podobają. W pokoju dziecka są szare ściany. Salon jest do niczego nie podobny. Wszysto w innym stylu i kolorze. Podobają mi się łazieka i ogródek. Te zdjęcie tego faceta jest fajne ![]() Ocena: 6/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia rażą w oczy!! Następnym razem proszę o mniejsze.
Bryła jest jakaś ciemna, okna do siebie nie pasują ale za to kolorystycznie w porządku. Ogródek jest śliczniusi, może nie dokładnie taki jakie lubię ale jesteś blisko, szczególnie brawo za zraszacz. W środku generalnie ładnie tylko popracuj nad doborem ścian i podłóg do mebli, nie wyszło ci to na razie. Pokoje są za ciemne.W pokoju dziecka totalnie nie pasują te pobazgrane plakaty, bleee i ściany też, tamte nie są w ogóle dziecinne.Sypialnia ma wszystkie meble w innych kolorach, postaraj się następnym razem robić trochę bardziej kolorystycznie.Salon to samo.Do łazienki nie mam za to zastrzeżeń. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
całkiem całkiem
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|