![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
No muzę powiedziec że normalnie nie mam się do czego przyczepic podoba mi się ten domek więc nie będę się zbytnio rozpisywac i po prostu przyznam ocenkę 10/10 pozdro
![]()
#13 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Droga... gemmo to jest mój drugi dom na forum więc jest trochę stary więc nie wiem kto i po co odnowił ten temat! A co do reszty to tak nie chwalcie bo nie ma czego.
P.S. Gemma nie rób mi na złość bo jak masz zamiar sie ze mną kłócić lepiej nie oceniaj moich domów a jak oceniasz to pomyśl sobie że to dom kogo innego bo jeśli by tak było to napewno byś go lepiej oceniła! |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
dominik12 - nie bądź naiwny. Proszę Cie i to Bardzo. Co do odnawiania tematu powinienes się cieszyć ,że został odnowiony i ,że komus się zechciało napisać-docień to. Na złość nie robie. Jeśli oceny mają sie opierac tylko na tych pozytywnych to coś chyba nie tak ;| ,co do reszty...'-jak to napisałeś ,bo nie ma czego' to juz całkowicie nie mam wątpliwości do tego by cie zapytać - ,po co go tutaj wstawiłeś' ?
Pzdr.Sheba. |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ale ja nie rozumiem po co ta rozmowa,Każdy ma inny gust wobec domów itp. i nie każdy dom wychodzi ładny tym bardziej ,że to jego drugi dom i ja to doceniam
|
![]() |
#16 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Gemmo - bo wtedy miałem inny gust a teraz już bym czegoś takiego nie wstawił! Nie mowie że oceny maja sie opierać na dobrych bo wszyscy wiedzą że sie nie lubimy i stąd są te twoje oceny!
Pzdr. dominik12. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
ładny ale brzydka bryła 6/10
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
To nie kwestia czy sie lubimy czy nie. nie rozumiem nawet tego co teraz sugerujesz. Mam wyrazić swoja opinie. prosze. A jesli to wzbudza wobedź ciebie takie negatywne emocje to naprawde-niezazdroszcze ci tego. Tak jak ostatnim razem-nie naciskaj ,bo komus sie moze to nie spodobac i sie to skonczy dla ciebie źle. ,widac z toba na delikatnie' yhy. tak trzeba
![]() Pzdr. ShebUl ^^ |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się, zdjęcia są słabej jakości. Ocena: 4/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, szczególnie podoba mi się ten kącik. Podoba mi się to że zrobiłeś taki normalny domek na skraju miasteczka a nie kolejną wille
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|