|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ledwo nadążam z ocenianiem twoich domów tak szybko stawiasz nowe .
Bardzo mi się spodobał dom jest właśnie w moich klimatach . Spodobały mi się te grządki przy froncie domu . We wnętrzu świetnie podobierałeś koloru jak i meble tylko kolor łóżka w sypialnie nie pasuje za bardzo do reszty . Ocena 10\10 Bardzo podobają mi się domu w twoim wykonaniu jednak chciałbym zobaczyć jakiś większy projekt twojego autorstwa przykładowa jakaś dosyć duża rezydencja czy willa. Pozdrawiam
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Chciałeś żebym napisał dlaczego mi sie nie podoba to prosze bardzo:
1. Te drzwi w środku nie pasują do reszty 2. Nie podoba mi sie kolor scian w salonie i przedsionku 3. Dywan w salonie jest za duży 4. W sypialni nie pasuje mi to stojące lustro 5. W kuchni nie podoba mi sie ten stół i kwiatek na szafce 6. Na tarasie nie pasuje mi ten wieszak Reszta jest nawet wporządku |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalski123 - dzięki za ocenę, bardzo cenię sobie twoje uwagi jak i to że oceniasz moje domy, dużego domu nie zrobię dlatego że nie umiem, a jak już zrobię to chyba jak mi wybije setka domów
![]() dominik12 - właśnie o taką ocenę mi chodziło ![]() Dzięki wszystkim za oceny. pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Śliczny! Przytulny, mały, w ładnych kolorach. Odważny ten niebieski. Zawsze, kiedy ja próbuję wstawić ten kolor do mojego domu, wychodzi mi szpital xD. Ale ten dom jest nad morzem, więc to jak najbardziej pasuje. No i nie wiem jak ty to robisz, że takie proste bryły są tak ładne. 10/10
Ostatnio edytowane przez Greenlyme : 18.07.2008 - 15:55 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nawet fajny, coć nie podoba mi się sypialnia 9/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja nie wiem, ja nigdy nie moge zrobic małego i takiego ładnego domku
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się.! I to bardzo.
10/10 ![]() _______________________ Rock 4ever!! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak. Ten domek zdecydowanie bardziej zyskał w moim oku, niż dwa poprzednie które oceniłam ;p. Ogólnie, mam sentyment do domów nad morzem
![]() W zasadzie tylko w kuchni trochę za miodowo i sztaluga na plaży mi nie pasi, a reszta ok. Świetna jest suszarka na pranie xdd. Ocena: tym razem 10/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|