![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaa, nie skojarzyłam starego boola. Właśnie skończyłam defragmentację dysku systemowego i zobaczymy, jak to będzie...
Jakby co, to moja karta graficzna: NVIDIA GeForce 8500 GT. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Pojawiają ci się kwadraty i zanika ciało pokojówki? Chyba coś lewą karte graficzną masz (tzn.: coś ci się rozwala) Może... przeinstaluj grę? Albo usuń te ogrodowe roślinki czy coś takiego. Usuń te dodatki, które instalowałaś PO rozwaleniu gry (tzn. Masz sobie grę, masz pare dodatków. Instalujesz kilka i BUM! Gra się rozwala. Musisz usunąć te, które zainstalowałaś, a przy włączeniu gry ona ci się rozdupcyła) Albo przeskanuj clean installerem
|
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
No, chyba nie będę miała wyboru... Aby zachować rodzinki i wszelkie zapisy, wystarczy skopiować folder EA Games w bezpieczne miejsce, prawda?
PS Po formacie nie pojawiają się już te kwadraty ani nic, tylko gra się w pewnym momencie zawiesza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Wywaliłam wszystkie zapisy, cały download, zainstalowałam grę od nowa i dalej to samo... Na dodatek problemy z grafiką mam też w Gohticu II Noc Kruka - tam niektóre elementy wyposażenia wyświetlają się nieprawidłowo (np. jabłko wygląda tak, jakby było "wygryzione" od środka, ma tylko samą zieloną obwódkę). Matko, chyba się zdenerwuję -____- Niedawno miałam wymieniany procek, kartę graficzną i wgrywany nowy system... Wszystko chodziło bez zarzutu, aż któregoś dnia zaczęły się takie problemy z grafiką...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Być może przez przypadek odinstalowałaś sterowniki do karty graficznej i dlatego karta nie działa tak jak powinna.
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Sterowniki mam zainstalowane takie, jakie miałam dołączone do karty... Ech, już sama nie wiem, co robić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Radzę zainstalować ponownie kartę graficzną. W ostateczności deinstalacja i ponowna instalacja powinna pomóc.
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Dziękuję, spróbuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Przepraszam, że piszę post pod postem, ale znalazłam rozwiązanie swojego problemu. Może komuś się przyda...? Teraz żałuję, że odinstalowałam grę, bo potrzebowałam tylko ściągnąć kodera-dekodera Indeo. Doszłam do tego przez przypadek, instalując The Sims 1, a dokładniej dodatek Światowe Życie. Teraz wszystko śmiga jak ta lala, nic się nie zawiesza, żadnych kwadratów i znikających części. Tfu, kończę tą paplaninę, bo nie chcę zapeszyć
![]() Gothic też działa prawidłowo, ale to tak na marginesie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|