![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ekhm, powiedzmy, że jakoś ogarnęłam sprawę z tym komunikatem i teraz mam następny problem
![]() EDIT: Szczególnie te zawiechy mają miejsce w domu Ćwirów, gdzie aktualnie gram Diną, jej niemowlęciem, nastoletnim Aleksandrem i sworą psów, tj. szóstką ![]() EDIT 2: Przez zawieszeniem się gry, zanika mi ciało pokojówki (zostaje tylko głowa), a na niebie pojawiają się takie czarne prostokąty/trójkąty i ogólnie dziwne kształty... Problem z kartą grafiki? Ale jaki...? ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 06.08.2008 - 17:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej...oryginały?Skoro piszesz że najczęściej problem występuje u Ćwirów gdzie dużo osób jest na parceli to może coś z pamięcią.. tylko tyle przychodzi mi do głowy
ja miałam podobną sytuację tylko,że u mnie to się działo jak wchodziłam do dużego otoczenia np.Werony.. pomogło dokupienie RAM-u |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Oryginały, oryginały. Zaraz pokombinuję coś ze sterownikami. Z pamięcią to raczej nie to, bo miałam dokupywane 1GB i wszystko chodziło "jak ta lala", więc niemożliwe, żeby się teraz posypało... Na bank coś z grafą... Tylko co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jeśli masz dodatki z neta to odpal grę bez nich (przenieś Download na pulpit).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Searle, myślisz, że to przez dodatki...? Wcześniej jak miałam ściągnięte tylko ciuchy, makeup i fryzury wszystko było okej. Chyba niepotrzebnie pościągałam te rośliny do ogródka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
warto sprawdzic. nawet, jesli nie sa skopane, to moga dodatkowo obciazyc komputer, przez co nie daje rady i sie wiesza.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie, to nie dodatki... I niestety dzieje się tak nie tylko u Ćwirów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
korzystasz z jakis kodow?
mi sie tak dzialo, gdy uzywalam tego super-kodu, co wszystko robi (nie pamietam jego nazwy). musialam wiec z niego zrezygnowac. poza tym wyczyscilam dysk (czyszczeniem systemowym), zdefragmentowalam i przeskanowałam na wiry (pare bylo ukrytych). od tego czasu nie zdarzylo mi sie zwiechy (TFU TFU!)... wiec moze po prostu trzeba komputer do porzadku doprowadzic? ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No więc korzystam z nieśmiertelnego "motherlode", czasem z "aging off", a tylko raz użyłam "moveObjects on". Oprócz tego używam InSIMenatora, ale to pomijam, bo z nim czy bez - jest tak samo. Poza tym gram uczciwie
![]() PS A co to za super-kod? Pierwszy raz o takim słyszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
boolProp testingCheatsEnabled true/false chyba to ten super kod
![]() |
![]() |
![]() |