![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo ładna dom zrobiłeś świetne wnętrze , ogród i bryła . Zadko można zobaczyć na forum coś tak świetnego .
Jedynie co mi sie nie podoba to niektóre obrazu w domu . Ocena Bryła 10\10 Wnętrze 10\10 Ogród 10\10 Ogół10\10 Ps. mógłbyś dorzucić jedno zdjęcie prezentujące całą bryła bo pokazałeś tylko jej części i nie mam wyobrażenia jak w całości się prezentuje .
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
< oczy jak 5 zł/. > OMG! Niebiosa! Ratujcie, bo zemdleje z zachwytu. Dom, cały cudowny. W każdym calu. 1000/1000 ! Nie ma się co wypowiadać, bo wszystkie zachwyty, już zostały powiedziane powyżej...xD
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom jest całkiem ładny. Nie bardzo podobają mi się te nowoczesne ale tutaj jest ok
![]() Ogródek ładnie wyszedł, śliczna dróżka z kamieni. Nie bardzo podobają mi się te strzeliste drzewka za basenem. (ta kula w kwiatach jest BARDZO modernistyczna ![]() Część reprezentacyjna wypada wspaniale, zabrałbym tylko te kosmetyki z szafki i książki z pod krzesła ![]() ![]() Na górze nie podobają mi się te wiszące firaneczki (?), w każdym razie wydają mi się nie praktyczne. Sam kąt z telewizorem i kanapą wygląda bardzo dobrze. Ogromne zasłony robią wrażenie ... ale nie chciał bym być na miejscu tego kto musi je ściągać i prać ![]() W kuchni nie pasuje mi rozkład urządzeń. Kuchenka jest zaraz przy lodówce, i oba urządzenia stoją daleko od innych szafek. Łazienka mi sie podoba. Nie jest to styl który wybrałbym sam, ale naprawdę mi sie podoba. W sypialni wszystko jest ok po za tymi poduszkami na podłodze ![]() Ogółem dom bardzo mi się podoba ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Hey! Dzięki
![]() Nie no, dom- istne marzenie, przepiękny. Ten ogród, wnętrze boskie..tu nie ma co więcej mówić. Bez zarzutów 10/10 Również Pozdr. ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
REWELACJA! wnętrze jest cudowne. a łazienka z pewnością ci się udała
![]() gratuluję talentu. |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliiiiiiiiiiiiiiiiiicznie. Bardzo mi przypadł do gustu, część reprezentacylna - trochę przypomina pałac.
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Kilka drobnych, personalnych modyfikacji i jestem gotów w tym mieszkać
![]() Genialna konstrukcja. Tyle, co mam do powiedzenia ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ooo ja supper !! 10/10
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 20
|
![]()
Style nie różnią się aż tak drastycznie, marian ma po prostu inny gust.
![]() Gratulacje, super ci to wychodzi! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|