Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.08.2008, 14:21   #11
mienso
Guest

Domyślnie Odp: La Tonnelle Ambiance - nuta awangardy...

Przepiękny.
Tylko na to mnie stać.
10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.08.2008, 15:33   #12
Greenlyme
Guest

No to jest talent ^^.
Pomimo nowoczesności za którą nie przepadam, dom jest piękny, elegancki no i w moim guście kolorystycznym. 10/10

Ostatnio edytowane przez Greenlyme : 22.08.2008 - 17:22

stare 22.08.2008, 21:06   #13
Fiorella

Reputacja: 10

I znów Ci wyszedł piękny ten przeklęty modern. Zakochałam się w tym domu ( to chyba mało powiedziane ), naprawdę śliczny i jeszcze raz śliczny.
Ocena: 10000000000000000000000000000/10
Fiorella jest offline  
stare 22.08.2008, 22:02   #14
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Czytając opis już myślałam, że to będzie jakiś hotel. Ale nie...
Wszystko jest pięknie i cacy, ale mam jedno "ale". Po co w pierwszej łazience dwa kible?
To tylko taki mały szczególik w porównaniu z całą resztą, która jest przepiękna.
Ocenianie Twoich domków nie powinno podlegać ocenie, ale raczej być przyjemnością dla oczu .
10/10
Liv jest offline  
stare 22.08.2008, 23:18   #15
Marian...

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Elastyna Zobacz post
Nie podoba mi się, ze jest stół do jedzenia w kuchni i jeszcze jadalnia.
Aaa no i nei podoba mi sie simka xd

Co do stołu, to wydaje mi się to praktyczne, chyba każdy ma w kuchni stół, a przynajmniej w moich stronach jest to norma.
A co do simki- nawet niech będzie maszkara gorsza od nieboszczki po trzech ekshumacjach- ona nie jest tu ważna!
Tu chodzi o dom.

Cytat:
Napisał Paulosik89 Zobacz post
Nooo Marianie świetna robota! Naprawdę robi wrażenie.
Toaleta jest boska, spodobała mi się najbardziej, tylko przeszkadza mi ten mało urodziwy kwiatek
Całość perfekcyjna, jedynie ogród nie przypadł do gustu.

I czy mogłabym się dowiedzieć skąd masz te małe lampki, które dają taki świetny efekt?
Dzięki za tak pochlebny komentarz.
Ten kwiatek też mi się nie podoba, ale jak na złość żaden inny nie pasował.
A ogród- każdy ma swój gust, ale myślę, że ten nie jest najgorszy.

Sądzę, że chodzi Ci o te lampki NAD obrazami, a nie pod. Napiszę Ci na PM, bo muszę sprawdzić w grze. A zanim się ona uruchomi to można korzenie zapuścić i zakwitnąć, więc odłożę to na jutro, jeśli łaska...

Cytat:
Napisał Callineck Zobacz post
Bryła domu - piękny kolor piasku w promieniach zachodzącego słońca... Kształt - no to po prostu twój modern

Ogródek - piękne wykonanie i super pomysł z gorącymi żródłami tylko chyba łącznie z wodospadem w przyrodzie nie występują Ale to nie umniejsza jego urody
Ups... Drobna wpadka... <zawstydzony>

Podoba mi się nazwa- mój modern

Cytat:
Napisał Cara101 Zobacz post
No cudne jak reszta twoich domków.Nie mam żadnych zastrzeżeń 10/10.Mam tylko pytanie,czy udostępnisz ten albo jakiś inny ze swoich domków do ściągniecia?Plissss tak mało w download jest domków z dodatkami z neta .
Skontaktuję się z Tobą na PW, omówimy ten temat.

Cytat:
Napisał bjork Zobacz post
KIBEL

Aha i uprzedzę innych, co to będą wrzeszcześć, że na jednym zdjęciu widać kryształek i wskaźnik nauki: widać, bo to są SIMSY
No i tak ma być

Ps. Fajnie - hamak w ogródku, który wyszedł Ci super
Ps. 2. Ale chyba czasami domek nie jest funkcjonalny - chodzi mi o nakrycia stołowe w jadalni - czy simowie mogą jeść normalnie przy tym stole? Spotkałam się z modami, że mimo, że stół jest zastawiony, to i tak postawią na nim talerz, ale mnie interesuje, czy tak jest w przypadku tego domu.
Bjork, jestem z Tobą- kryształki rządzą!

U hamak- z pozdrowieniami, bo tamten się nie podobał... Chyba się poprawiłem, jest pod drzewem...

A te talerze- niestety one nie są tak idealne, żeby dało się na nich jeść. Ustawiłem je tylko do zdjęć, a jeżeli gram to bez nich. Taka mała propaganda...

Cytat:
Napisał Sheba Zobacz post
Jedynie co przykuło moja uwagę i mnie odtrąciło od tego to simy z kryształkami i z wskaźniki uczenia się np.gotowania czy sprzątania xD Ale ogółem to już wiesz co nie ??

10/10 :*

Pzdr.ShebuLa ^^
Co do kryształków- patrz: --> komentarz Bjork.

A na Twoją wiadomość odpiszę jutro, bo nie mam siły uruchamiać gry. Zresztą, zdążyłbym wyrżnąć facjatą w klawiaturę zanim by się wczytało...

Cytat:
Napisał Ritty Zobacz post
Piękny domek, zakochałam się w nim 3 Ciekawa bryła, piękny ogród i ten uroczy garaż
Zdecydowanie 10/10.
<kłania się>
Bardzo mi miło, merci beaucoup.

Cytat:
Napisał Ruika Zobacz post
Wiesz co Marian, odkąd zobaczyłam Twoją pierwszą parce to był dom DIQ wiedziałam, że jeszcze nie raz mnie zaskoczysz i się nie myliłam.
Wydaje mi się, że sam wiesz, ze jesteś dobry w tym co robisz.
Bryła jest świetna, przemyślana, robiona z wyobraźnią.
Wnętrza przytulne, przestronne.
I wiesz co chciałabym Ci jeszcze powiedzieć. Nie porzucaj stylu moder, ponieważ nadajesz się do tego. Tworzysz piękne szkielety domów, nie jakieś tam zwykłe z czterema ścianami, ale taki z wyobraźnią. Dzięki Tobie ludzie mogą się przekonać do nowoczesnych przestrzeni.
Więcej takich spontanicznych czynów poproszę ;]
Oj, rzućmy sie na spontana! Nie ma sprawy...

Przyznam szczerze, że bardzo miło mi się zrobiło po przeczytaniu tego komentarza. Przeczytać tyle życzliwych słów w jednym poście- kto by się nie ucieszył.

"Wydaje mi się, że sam wiesz, ze jesteś dobry w tym co robisz. "
Nie żebym był samolubny, ale zdaję sobie sprawę z tego, że to co robię może się podobać.
A przecież dobra samoocena to rzecz priorytetowa, a myślę, że pod tym względem nie mam żadnego skrzywienia... Na razie Bo jeżeli wciąż będziecie mi tak słodzić, to stanę się zarozumiałym bufonem, który widzi tylko czubek nosa. Czasem warto kogoś zmieszać z błotem. Tak profilaktycznie, na przyszłość
"Dzięki Tobie ludzie mogą się przekonać do nowoczesnych przestrzeni."
Nie żeby aż tak! Może się podobać, ale od razu zmieniać swój światopogląd i preferencje? Te domy nie są tego warte!

Cytat:
Napisał Yoshio Zobacz post
Przepiękny.
Tylko na to mnie stać.
10/10
Ten komentarz wyraż w sobie wszystko, merci.

Cytat:
Napisał Greenlyme Zobacz post
No to jest talent ^^.
Pomimo nowoczesności za którą nie przepadam, dom jest piękny, elegancki no i w moim guście kolorystycznym. 10/10
Dom jest nowoczesny, ale nie minimalistyczny, to może dlatego.

Cytat:
Napisał Fiorella Zobacz post
I znów Ci wyszedł piękny ten przeklęty modern. Zakochałam się w tym domu ( to chyba mało powiedziane ), naprawdę śliczny i jeszcze raz śliczny.
Ocena: 10000000000000000000000000000/10
<kłania się do nóżek>
Bez przesady, bo jeszcze stanę się bezkrytyczny wobec siebie!

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Wszystko jest pięknie i cacy, ale mam jedno "ale". Po co w pierwszej łazience dwa kible?
To tylko taki mały szczególik w porównaniu z całą resztą, która jest przepiękna.
Ocenianie Twoich domków nie powinno podlegać ocenie, ale raczej być przyjemnością dla oczu .
10/10
Ehm... Ten drugi kibel to jest bidet. Takie (poniekąd) nowoczesne i (jeszcze bardziej poniekąd) wypasione ustrojstwo, nie powiem do czego. W każdym razie ja osobiście nigdy bym tego nie użył...

"Ocenianie Twoich domków nie powinno podlegać ocenie, ale raczej być przyjemnością dla oczu ."

<skromniś>
:*

Ostatnio edytowane przez Marian... : 22.08.2008 - 23:21
Marian... jest offline  
stare 23.08.2008, 08:20   #16
Sheba
Guest

Oki,oki..to wolę nieryzykować..bo moze sobie coś zrobisz i będzie niefajnie xD Pzdr.Sheba ^^

stare 23.08.2008, 08:56   #17
Rose_Rozyczka
Guest

Ogólnie domek bardzo ładny...10/10

stare 23.08.2008, 11:02   #18
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Bryła domu bardzo ciekawa jednak chciałbym zobaczyć widok ogólny z góry by móc zobaczyć wielkość bryły i ogrodu .
Świetna kolorystyka domu ciepłe i przyjemna dla oka ogród też piękny podoba mi się jak układasz warstwy roślinność .
Wnętrze
Bardzo dobrze podobierane meble i barwy pomieszczeń szczególnie podoba mi sie połączenie zieleni i ciemnego drewna w jadalni świetnie te kolory ze sobą współgrają .
Bardzo podobają mi się twoje projekty dbasz o szczegóły i tworzysz piękne ogrodu .
Bryła 10\10
Wnętrze 10\10
Ogród 10\10
Ogół 10\10
Wielebny jest offline  
stare 23.08.2008, 12:08   #19
Seraf
Guest

Bryła jest ładna, może nie podoba mi się troszkę wejście do domu ale jest naprawdę dobrze
Kuchnia, z tego co widzę jest gdzie przygotować posiłki, ale brakuje mi piekarnika.
Łazienka - ten kwiatek ... wygląda trochę jak zwiędły, ale pasuje, jak na złość
Od siebie dodam, że bidet to bardzo praktyczne, pomagające utrzymać higienę urządzenie Za to +.
Salon i jadalnia bardzo mi się podobają, nie jest to mój styl, sam nigdy bym pewnie tak nie zaprojektował tych pomieszczeń. Nie mniej jednak chętnie usiadłbym w takim salonie i napił się kawy
Sypialnia jest naprawdę ładna. Podoba mi się kolorystyka w której jest utrzymana.
Pomysł na łazienkę oryginalny
Na tarasie nie podoba mi się tylko stoliczek.
Garaż .. jak garaż

Mam nadzieję że nie wybiję się jakoś szczególnie, i nie zinterpretujesz mojego komentarza jako negatywnego. Lubię po prostu rozłożyć sobie prezentację na małe części i ocenić wszystko po kolei

stare 23.08.2008, 18:11   #20
asiolek
Guest

Co tu się duzo rozpisywać...
Piękny
10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania