|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 33.33% |
Tak, |
10 | 66.67% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
taki dom jak lubię
![]() Jest bardzo ładny tyle że nie wszędzie podoba mi się kolorystyka. 9/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Dzięki bardzo za ocenki.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja zauważyłam, że szczególnie łazienki robisz takie same
![]() No i widać, że Ikea w sypialni Ci przypadła do gustu ![]() Ale to nie jest nic obraźliwego, bo ja w sumie też wykorzystałam pomysły na kuchnie i łazienki ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Hehe w łazience są inne płytki niż w innych domach
![]() Ostatnio edytowane przez kubuss : 16.09.2008 - 15:54 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny
![]() ![]() 9,5/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ładny ale...:
- ikeowskie meble wyglądają...jakby były wycięte z kartonu - kolory, są ładne, ale takie blade przez co wnętrze wydaje się puste - mało mebli... w domu jest pusto nie tylko przez wyżej wymieniony blady kolor farb - maxys, maxys, maxys... xD nie bój się dodawać do pomieszczeń mebli użytych w poprzednich domach, po pomieszaniu ich stylów może wyjść arcydzieło, a nie dom! - dom na zewnątrz wydaje się być zimny, przez ten biały kolor i cegły - ogród? ładny, skromny, mniej więcej tak jak trzeba ![]() ocena: 4/10 zawiodłam się trochę na Tobie, bo przyznam szczerze, że oglądam wszystkie Twoje domki i ten wypadł najgorzej... popracuj trochę, czekam na następny domek ![]() Pozdrawiam, yoshio |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek(właśnie o takim marzyłam...w realu też ^,^)
10/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z całą resztą. Domek malutki, skromniutki, ale jednak jest w nim coś fajnego. Bardzo ładne barwy, ciepło, przytulnie
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Uff, ciężko ostatnio dopchać się do jakiegoś projektu w tym dziale, którego nie spłodziła bjork lub kubuss. Zazdroszczę i gratuluję weny Wam obojgu.
![]() Zgadzam się w pełni z aniołkiem. Lubię Twoje projekty, bo są proste, skromne i mają oryginalny "kubussowy charakter", ale wciąż czegoś mi w nich brakuje. Przejrzałem Twoje najnowsze dzieła i kilkukrotnie miałem wrażenie déjà vu - bardzo chciałbym, żebyś odszedł raz na jakiś czas od swojego sztandarowego stylu i pokazał coś innego - we wcześniejszych projektach czasami to robiłeś i bardzo urozmaicało to Twoją twórczość w tym dziale. Temat jest otagowany jako "projekty na zamówienie". Gdzie mogę takowe złożyć, masz jakiś specjalny formularz? ![]() Wracając do tematu - pomimo powyższych narzekań traktuję ten domek jako starter i uważam, że w tej kategorii jest całkiem przyzwoity, chociaż smutnawy kolorystycznie - brakuje mi wesołych akcentów i użytecznych drobiazgów. Ostatnio edytowane przez haughton : 22.09.2008 - 22:30 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|