![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Woltuwa - drugie mieszkanie jest umeblowane jednak nie widać mebli, dlatego że to mieszkanie zostało już zamieszkanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Budowałeś lepsze domki ale ten tez nie jest zły
![]() Nie ma jakiegos takiego ciekawego ogrodu czy czegoś ale środku jest bardzo przytulnie ![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
zaznaczylam, żeby pokazać Panu W., że się nie krępuję zaznaczyć innej odpowiedzi niż "TAK"
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
jest świetny! wszystko bardzo ładne ciepłe. tylko łazienka mi się nie spodobała.
9/10 -1p. za łazienkę : ) |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
bjork -
![]() Dzięki wszystkim za ocenki :* |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Czy podoba mi się blok i mieszkanie? - Nie.
Bryła jeszcze jako tako ujdzie, ale robiłeś znacznie lepsze projekty. Ten domek mógłby fajnie funkcjonować jako samodzielny dom jednorodzinny bez dzielenia, umeblowanie mi się nie podoba, a sypialna jest za mała. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
To raczej takie coś ala bliżniaczek 2-mieszkaniowy...;p
Całkiem fajnie wygląda z zewnątrz, wnętrze mieszkania wydało mi się strasznie smutne i wręcz sterylne - wygląda tak jakby nikt tam nie mieszkał. w salonie nie podoba mi się ten kredens, a na ścianach doliczyłam się raptem jednego obrazka na całe mieszkanie. (zdaję sobie sprawę, że nie korzystasz z netowych setów, jednak Maxis zwłaszcza w CzW zapodał całkiem fajne 'zapychacze', które sprawiają, że wnętrza wyglądają choć trochę na zamieszkałe...) Może i przemyślałeś całość, jak ma wyglądać etc. ale dla mnie wygląda jakbyś urządzał je po prostu w pośpiechu... |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba, tak skromnie i ładnie, jak zwykle ;p
10/10 |
![]() |
#20 |
|
![]()
Hah. Co zaszczyt, że pani B. Nazwała mnie panem W. - thx
![]() Bryła domu nie wygląda jak bliźniak - bardziej przypomina domek jednorodzinny ![]() Umeblowanie jest w porządku, jednakże śmiem twierdzić, iż łazienka jest za duża na ten dom (porównując ją do kuchni). Ocena: 8,5/10 Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|