![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła jest dziwna, taka potężna. sypialnia najgorsza te kije hokejowe pasują tam jak pięść do nosa. Sory mnie się w ogóle nie podoba 2/10.
serio grasz 7 lat? dziwne że przez ten czas nie nauczyłaś się robić porządnych zdjęć. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
18 lat!? To niemożliwe. Nie chcę się chwalić, ale moja mama nie gra za dużo w simsy, ale jak usiadła I-wszy(i ostatni raz) to zbudowała całkiem ładny. Dom.
Ja gram w simsy od 1 roku. Niektórzy grają mniej i robią ładne zdjęcia i domy. 3/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się, bryła jest za duża, zdjęcia nie wyraźnie. Ogólnie to jest dno. Ocena: 0/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ale fajny ten dom
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Lola154 błysnęła architektonicznym geniuszem i geniuszem w ogóle i usunęła zdjęcia. Myślę, że można temat po prostu zamknąć.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
@up: właśnie :/
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jak niektórzy ją tak po chamsku zjechali, to nic dziwnego, ze wolała usunąć fotki.
Idzcie sie uczyc kultury ludzie, przyda sie Wam w zyciu! Istnieje różnica pomiędzy konstruktywną krytyką a krytykanctwem. Połaczonym od razu z chamstwem i złośliwością. I nie jest trudno domyślić się do kogo kieruję te słowa, jak sie przejrzy posty w tym wątku. (dla nieuków wyjaśnienie: krytykanctwo «niesłuszne i nierzeczowe krytykowanie czegoś; też: skłonność do takiego krytykowania» ) |
![]() |
#18 |
Reputacja: 11
|
![]()
jeżeli naprawdę musicie kogoś skrytykować róbcie to kulturalnie, konstruktywnie i z wyczuciem - następnym razem polecą bany.
temat zamykam.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|