Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.10.2008, 18:27   #11
dżin.

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Orion by justinea4

fajny 9/10
dżin. jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.10.2008, 18:47   #12
Sheba
Guest

Ładnie ^^
Tyle ,że ta zasłonka niebieściutka w sypialni zbytnio nie pasuje do tej soczystej zieleni -Bynajmniej moim zdaniem ^^
Zapedziłas się co nieco ,bo skrzynka na listy jest ogrodzona o.0 ( gdy była to taka niepojęta osoba jak JA to nie wiem czy coś by zkumała )

8,5/10

Pzdr.Sheba :*

stare 22.10.2008, 18:09   #13
Kamilek
Guest

Cały dom jest piękny .Niestety ten salon niezbyt ładna , ale dom mi się strasznie podobam i bardzo Cię podziwiam .Sam chciałbym tak pięknie budować moja ocena to ;10/10

stare 23.10.2008, 15:38   #14
Żulietowa.
Guest

Ogólnie to dom jest całkiem fajny, tylko nie podobają mi się kolory kuchni i jadalni. Za ciemne są jak dla mnie ;D.
Szafa w przedpokoju moim zdaniem jest też za duża.
Za to ogród ŚWIETNY. *_*

stare 23.10.2008, 18:14   #15
justinea4

Bardzo dziękuję Następnym razem postaram się naprawić błędy, które popełniłam. Co prawda nie wiem czy mi się uda, gdyż będzie to zależało i od mojego nastroju i od "weny" twórczej Jak to moi znajomi mówią "Grunt to doskonalić się na nowo" , chodź nie zawsze się z nimi zgodzę
justinea4 jest offline  
stare 23.10.2008, 18:53   #16
avenly

bryła ok, ale to coś koło garażu - te ściany mi się nie podobają. W przedpokoju moim zdaniem nie pasują te lampki, szafa i dywan.Kuchnia jest ok. W salonie nie podoba mi się telewizor. Jest tak wepchnięty w te ściany. Ogólnie bardzo fajny salon. Kolorowo i przytulnie.W saloniku nie pasuje ta jasna połka na wina.Pralnia i toaleta ok. A w sypialni zdjęłabym tą półkę, po za tym oświetlenie w nią wchodzi.Najlepszy jest pokoj dziewczynki. W garażu przykuła moj wzrok zasłonka. Pierwszy raz widzę zasłonki w garażu . Ogród jest ok, tylko, że ta altana ma jakiś dziwny kształt. Altana kategorycznie mi się nie podoba.
avenly jest offline  
stare 31.10.2008, 10:55   #17
cerastes

Całość ładnie zaprezentowana .
W ogrodzie najefektowniej wygląda łuk tworzący złudne wrażenie tajemniczego przejścia . Całemu ogrodowi brakuje jednak charakteru płynności . Jest taki poskładany z drobnych elementów .
We wnętrzu dość harmonijne zestawienia kolorystyczne . Najbardziej przypadł mi do gustu pokój na piętrze - część z szezlongiem przy oknie . Ten niewielki fragment pomieszczenia ma największą " siłę oddziaływania " z całego projektu .
cerastes jest offline  
stare 02.11.2008, 10:24   #18
Holly
Guest

Całkiem ładny, tylko nie podoba mi się dziwnie ogrodzona skrzynka pocztowa i łączeni mebli maxisowych z "internetowymi" 7/10

stare 08.11.2008, 21:26   #19
Camilla's Dark Side
Guest

Ciekawe, ciekawe... Tak jakoś rodzinnie w tym domku, miło, ale moze jednak troche za jaskrawo w niektorych pomieszczeniach.

stare 10.11.2008, 21:24   #20
haughton

Nie wiem, jakim cudem przegapiłem Twój projekt, ale aż prosi się o komentarz.
Po pierwsze - bardzo ładnie wygląda z zewnątrz. Bryła ma "coś" w sobie, poza tym dobrze dobrałaś elewację i otoczenie - spokojny, zielony ogród doskonale pasuje do eleganckiego kształtu budynku. "Boolpropopwe" podesty faktycznie nie pasują do reszty, ale to drobny szczegół.

Bardzo dobrze poradziłaś sobie również z dekoracją wnętrz. Już po pierwszych fotkach mogę określić je jako czyste, kolorowe i przytulne. Zwróciłem uwagę (zresztą nie tylko ja ) na kilka szczegółów typu zasłony nie pasujące do pomieszczeń (te duże, niebieskie), czy zabawka wchodząca w ścianę, ale to drobiazgi. Dom tętni kolorami (zielona tapeta w salonie jest świetna) i sprawia bardzo miłe wrażenie. Najbardziej spodobała mi się jadalnia, salon na dole oraz przedpokój. Masz dobre oko i zmysł aranżacyjny. Dodatkowo duży plus dla Ciebie za piękne zdjęcia i ogólnie za cała prezentację.
haughton jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania