![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ładnie ^^
Tyle ,że ta zasłonka niebieściutka w sypialni zbytnio nie pasuje do tej soczystej zieleni ![]() Zapedziłas się co nieco ,bo skrzynka na listy jest ogrodzona o.0 ( gdy była to taka niepojęta osoba jak JA to nie wiem czy coś by zkumała ![]() ![]() 8,5/10 Pzdr.Sheba :* |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Cały dom jest piękny .Niestety ten salon niezbyt ładna , ale dom mi się strasznie podobam i bardzo Cię podziwiam .Sam chciałbym tak pięknie budować moja ocena to ;10/10
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to dom jest całkiem fajny, tylko nie podobają mi się kolory kuchni i jadalni. Za ciemne są jak dla mnie ;D.
Szafa w przedpokoju moim zdaniem jest też za duża. Za to ogród ŚWIETNY. *_* |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
bryła ok, ale to coś koło garażu - te ściany mi się nie podobają. W przedpokoju moim zdaniem nie pasują te lampki, szafa i dywan.Kuchnia jest ok. W salonie nie podoba mi się telewizor. Jest tak wepchnięty w te ściany. Ogólnie bardzo fajny salon. Kolorowo i przytulnie.W saloniku nie pasuje ta jasna połka na wina.Pralnia i toaleta ok. A w sypialni zdjęłabym tą półkę, po za tym oświetlenie w nią wchodzi.Najlepszy jest pokoj dziewczynki. W garażu przykuła moj wzrok zasłonka. Pierwszy raz widzę zasłonki w garażu . Ogród jest ok, tylko, że ta altana ma jakiś dziwny kształt. Altana kategorycznie mi się nie podoba.
#17 |
|
![]()
Całość ładnie zaprezentowana .
![]() W ogrodzie najefektowniej wygląda łuk tworzący złudne wrażenie tajemniczego przejścia . Całemu ogrodowi brakuje jednak charakteru płynności . Jest taki poskładany z drobnych elementów . We wnętrzu dość harmonijne zestawienia kolorystyczne . Najbardziej przypadł mi do gustu pokój na piętrze - część z szezlongiem przy oknie . Ten niewielki fragment pomieszczenia ma największą " siłę oddziaływania " z całego projektu . ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładny, tylko nie podoba mi się dziwnie ogrodzona skrzynka pocztowa i łączeni mebli maxisowych z "internetowymi"
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ciekawe, ciekawe... Tak jakoś rodzinnie w tym domku, miło, ale moze jednak troche za jaskrawo w niektorych pomieszczeniach.
|
![]() |
#20 |
|
![]()
Nie wiem, jakim cudem przegapiłem Twój projekt, ale aż prosi się o komentarz.
Po pierwsze - bardzo ładnie wygląda z zewnątrz. Bryła ma "coś" w sobie, poza tym dobrze dobrałaś elewację i otoczenie - spokojny, zielony ogród doskonale pasuje do eleganckiego kształtu budynku. "Boolpropopwe" podesty faktycznie nie pasują do reszty, ale to drobny szczegół. Bardzo dobrze poradziłaś sobie również z dekoracją wnętrz. Już po pierwszych fotkach mogę określić je jako czyste, kolorowe i przytulne. Zwróciłem uwagę (zresztą nie tylko ja ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|