![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Szkoda, że bez dodatków, bo wnętrze jest doskonałe...
![]()
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całość prezentuje się bardzo poprawnie z wyjątkiem kolorystyki wnętrz .
Patrząc na tą czerń mam tylko jedno skojarzenie - nierealna fikcja ! ![]() Małżeństwo , dla którego przeznaczyłaś ten dom pewnie nieustannie korzysta z porad psychoterapeuty . ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ciekawie to wykombinowałaś, co zasługuje na plus oraz ciekawie swój pomysł przedstawiłaś na "ekranie". Nie będę widać wyjątkiem i przyczepię sie do kolorystyki. Rozumie, że chciałaś zrobić coś w stylu black-white co jest obecnie bardzo modne. Sama lubie pokoje w tych kolorach, ale gdy czerń nie przeważa nad bielą(lub innymi barwami) i istnieje widoczny kontrast. Domek według mnie bardziej pasuje do "czarnych charakterów" niż kochającej się mlodej pary. Do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń
![]() ![]()
#14 |
|
![]()
Nawet mi się pdoba. plus za to, że jest chyba bez dodatkow z neta, może tylko bryła do końca mi nie pasuje, ale jest ok.
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo spodobał mi się nietypowy basen
![]() Tyle że piasek, który odgradza go od zielonej trawy, bardziej pasuje na tropikalną plażę. Widać w nim rozgwiazdy i muszle, a to nieczęsto można spotkać w domach jednorodzinnych ![]() Czytając tytuł myślałam, że dom będzie w odcieniach brązu. Jest jednak o wiele ciemniejszy. Dzięki temu dom ma w sobie to "coś", ale... jest ZA ciemny. Jak dla mnie. Mimo to widać, ile pracy włożyłaś w ten - muszę przyznać - śliczny dom ![]() Gdybym miała oceniać, dałabym 7,5/10 ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Jak na Clean jest boski.
Ale nie Powiedziałbym "czekoladowy, tylko czarny ![]() 10/10, jesdnym słowem ![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
bardzo ładna bryła i w ogóle
![]() jestem ogólnie pod wrażeniem że udało ci się z samego maxisa stworzyć tak cudowny dom. szkoda że ograniczyłaś gamę kolorystyczną domu praktycznie tylko do czarnego i białego. 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bryła kompletnie mi się nie podoba, te kamienie w szczególności. Wnętrza ładne, ogród również. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Do tej pory nie wierzyłam, że bez dodatków z neta da sie zrobić taki śliczny nowoczesny dom, a jednak. Brawo, bardzo, ale to bardzo mi się podoba.
Ocena: 10/10 of course P.S. z jakiego dodatku był ten telewizor? |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba, ale trochę kłamałaś no bo fryzura jest z neta
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |