![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest bardzo ładny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
|
![]()
Bardzo ładny projekt.
![]() Prócz tego ściany świecą miejscami pustką, ale wzorzyste tapety łagodzą trochę to wrażenie. W kuchni i jadalni jest również za ciemno, ale to kwestia oświetlenia, nie zapominaj go włączyć w przyszłości. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bryła do kitu za bryłę masz u mnie 1. Jednak wnętrza bardzo mi się podobają. Ocena za bryłę: 1/10, za wnętrza: 10/10.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
nie podoba ci się bryła europejskiej kamienicy? to bardzo źle
![]() poskarżę się tym z maxisa, zobaczysz! ![]() -------------------- mnie tam się podoba ;p
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
podobało mi się ; ]
Zgadzam się, w pomieszczeniach jest nieco ciemno Ogółem podoba mi się, choć wolę bardziej weselsze domki ;D Czekam na następne twoje dzieła! |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Czyżbyście dzisiaj mi jakąś niespodziankę chcieli zrobić, z okazji wystawienia mojego wierszydła w gazetce szkolnej (eh. ta popularność
![]() ![]() Cieszę się, że jest tyyle moich ulubionych kolorków. 8/10 Pzdr. |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ciemno i szaro. Zapalaj światło lub rób wiecej okien, dawaj żywsze kolory, a będzie naprawdę dobrze. Potrafisz ładnie komponować meble i to Ci sie chwali.
Popracuj jeszcze troszkę, a będziesz miała maksymakne oceny. Na razie: 8/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Najbardziej podoba mi się gabinet.
Strasznie ponury ten dom. Wiem, że raczej taki miał być, patrząc na temat. Jednak zbyt ponury, a ściany zbyt wzorzyste, pomniejszały pomieszczenia. 7/10
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Prosta bryła, przedpokój taki sobie, kuchnia jest bardzo ładna, jadalnia taka sobie, w salonie jest troche za ciemno, troche brzydkie ściany, sypialnia bardziej by mi sie podobała gdyby nie to pokrycie ścian, łazienka nie jest zła, gabinet - znowu pokrycie ścian, mnie to poprostu odstrasza.
Bryła - 3/10 Ogród - 2/10 (bo coś tam w nim jest) Wystrój - 5/10 - 2 punkty za brzydkie pokrycia ścian Ocena - 2,6/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba, szczególnie pościel na łóżku
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|