![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jeszcze nie zdążyłem ocenić drugiego części domu mariana a ty kolejne cudo .
BRYŁA Choć dosyć prosta w swej budowie prezentuje się przepięknie . Bardzo przypomina typowy pałac/zamek arabskiego księcia . Jednak moim zdaniem o wiele lepiej z przodu domu i z tyłu gdzie stoją 2 kolumny które aż się proszą o wielkie masywne drzwi dwu kondygnacyjne typowe dla pałaców z bliskiego wschodu . Co prawda byłby w tedy kłopot rozplanowaniem pomieszczeń ale na pewno byś sobie poradziła . Ogólnie B.ładna gratuluje pomysły . i Ps. skąd mogę pobrać te kopuły co prawda nie mam planów do tego typów posiadłości ale może kiedyś . OGRÓD Jak zawsze przepiękny każda wnęka ogrodu dokładnie rozplanowania , ale przy basenie przydała by się jeszcze bardziej gęsta roślinność przynajmniej ja bym tak zrobił . WNĘTRZE Nie będę się rozpisywał dla każdego pomieszczenia osobno bo przy każdy napisałbym jedynie że jest świetne . Tylko jedno zastrzeżenie akurat nie wpływające na ocena . W takim pałacu typowo arabskim przydało by się we wnętrzu więcej marmury niż paneli itp. jest to bardzo częste a nawet zawsze spotykane w takich rezydencjach . OCENA BRYŁA 9\10 OGRÓD 9\10 WNĘTRZE 10\10 OGÓŁ 9.3\10 Pozdrawiam i życzę dalszych wspaniałych pomysłów .
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
nareszcie na forum pojawiło się coś innego!
chociaż tak szczerze to tego arabskiego klimatu nie lubię ale ten jest... niesamowity. gratuluję pomysłu i talentu. budowla jest poprostu idealna. 10/10 |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]()
Po pierwsze: bardzo dziękuję wam wszystkim za oceny. Nie spodziewałam się, że projekt zostanie tak dobrze przyjęty.
Po drugie: Przecież obiecałam. ![]() ![]() Cytat:
Kowalski - kopuły pochodzą z TSR i są płatne. vib. |
|
![]() |
#14 |
|
![]()
To jest po prostu dobre i bez gadania.
Ocena: 10/10. pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Wszystko ładne , piękne , ale nurtuje mnie pewne pytanie.
Może wydać wam się to głupie ale... Czy ten domek jest funkcjonalny w grze? Czy te wszystkie ozdóbki , kwiateczki itp. nie przeszkadzają w graniu? ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Śliczny 0_o Bardzo dobry pomysł, równie piękne wykonaniei oryginalna nazwa
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ładny.
Taki baśniowy.. 10/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Jeszcze czegoś takiego nie było! Po prostu zaj..... projekt. Nie mam co gadać, przecudne! 10/10
|
![]() |
#19 |
|
![]()
Zamurowało mnie. Czegoś takiego chyba jeszcze nie było. Nie dosć, ze nie spotykane to jeszcze takie piękne!
Masz wielki talent i nie jesteś więźniem jednego stylu. To bardzo lubię. Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Nie mój styl, ale ładny.
6/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|