|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Solidnie i przyzwoicie wykonany modern (mój faworyt jeśli chodzi o style budowania). Padam do nóżek artysty.
PS. Szkoda, że nie ma rzutów. I moim zdaniem kieliszki w łazience są jak najbardziej na miejscu. Nie ma to jak po ciężkim dniu wskoczyć sobie do wanny z pianką i kieliszkiem wina z lodem.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
bardzo luksusowy ten dom czyli w twoim stylu
![]() osobiście nie jestem zwolenniczką stylu modern ale dom mi się spodobał. przede wszystkim: piękne zestawienie kolorów i mebli, najładniejsza jest łazienka i sypialnia. dom ogólnie jest bezbłędny 10/10 ps. chciałabym rzuty zobaczyć =D |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A wiec domek ładny bardzo mi się podoba sypialnia i łazienka
![]() ![]() Bryła nawet nawet ![]() Domek poza tym bardzo nowoczesny^^Tak mi się zdaje ![]() 10/10 |
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
łazienka (a szczególnie wanna) mi się nie podoba.
Reszta tak
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dom jak zwykle wykonany starannie, gustownie, przemyślanie. Jedyne co mi nie pasi to ten dziwny czerwony fotel w salonie o.O ma bardzo dziwny kształt. A tak to wszystko ok
Ocena: 10/10pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
O.O <- znowu tak wyglądam ;p
Bryła zapachniała mi klimatami Miami (Za dużo kryminalnych zagadek Miami się ogląda ;p) te palemki, brązy w elewacji... ah i oh. Wnętrza bardzo gustowne, nawet bardziej niż gustowne - przepyszne łączenia brązów z innymi kolorami, to jest to co lubię! ;-) Jeden z lepszych modernów na forum! |
|
|
#7 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
BRYŁAMusze przyznać że wyszła ci świetnie szczególnie jeśli chodzi o jej tył oszklony salon , taras z poddaszem , basen i modernistyczny ogród czego chcieć więcej ?
Mówiąc krótko Świetna Bryła Domu - chyba mój faworyt . OGRÓDBardzo ładny i to tyle na ten temat . Co prawda z tyłu można by powiedzieć że świeci pustkami ale do tego tupu domu tak wygląda najlepiej . WNĘTRZE Pięknie zgrane kolory dawałeś bardzo dużo kontrastów dzięki temu pomieszczenia nie są nudne . Mam kilka uwag typu [ ja tam bym dał coś innego ] ale są to tak nie istotne szczegółu że nie warto je wymieniać . OCENA BRYŁA 10\10 OGRÓD 9\10 WNĘTRZE 10\10 OGÓŁ 9.66\10 Pozdrawiam i liczę na kolejny świetny projekt oby jak najszybciej .
|
|
#8 |
|
|
Zaprezentowałeś kolejny , ciekawy pomysł na urządzenie wnętrz .
Całość nowoczesna , ale pozbawiona zimnego minimalizmu . Ponadczasowe zestawienia barwne . Ładne , spójne łączenia mebli i odważne , eleganckie faktury ścian . Bardzo mi się podoba .
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Pomieszczenie w którym mieści się salon jadalnia i kuchnia, jest jak dla mnie zbyt duże i ciut za ciemne. Panujaca w nim kolorystyka też nie do końca mnie przekonuje, ale to tylko kwestia gustu. Reszta jest absolutnie rewelacyjna...
Marian! Wstawiaj koniecznie następny projekt! 10/10 |
|
|
#10 |
|
|
Californijska posiadłość - pierwsze co mi przyszło na myśl gdy zobaczyłam pierwsze zdjęcie. Elegancko, luksusowo, nowocześnie, w Twoim stylu. A to bardzo lubię... i ten żółty kabriolet.
Ocena: 10/10 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|